Barion Pixel Mi lesz veled, Aquaman? Jason Momoa sem a legbizakodóbb – Coloré

Mi lesz veled, Aquaman? Jason Momoa sem a legbizakodóbb

2023. 12. 18.

Hamarosan a mozikban lesz az Aquaman és az Elveszett királyság, ennek ellenére Jason Momoa kicsit tart a jövőtől.

Jason Momoáról talán azonnal az Aquaman ugrik be, főleg hogy az utóbbi hetekben a csapból is ő folyik, hiszen hamarosan érkezik a mozikba az Aquaman és az elveszett királyság című alkotás. A Variety szerint a film komoly bukás lehet, köszönhetően a film körüli botrányoknak és a túlbonyolított szuperhős-univerzumoknak. Mint kiderült, maga a film főszereplője is szkeptikus a folytatást illetően.

Az új Aquaman vajon mekkorát fog durranni?

Az Aquaman a világ egyik lesikeresebb képregénye, de még így is nagy meglepetést okozott, hogy a 2018-ban bemutatott filmváltozat mekkora sikert aratott, mivel világszerte több, mint 1 milliárd dollárt bevételt termelt Azonnal be is kérték a folytatást, nem is volt kérdés. Jason Momoa is jól érzi magát ebben a szerepben, hiszen már gyermekként is tengerbiológus szeretett volna lenne és az óceánt mindig is imádta. Ennek ellenére egyáltalán nem biztos a film jövőjében. Ehhez köze lehet annak, hogy a DC Studios-t James Gunn és Peter Safran vette át. Az új vezetőknek egészen más elképzeléseik vannak a DC filmes univerzum jövőjét illetően, mivel látják, hogy a konkurens Disney-nél sorra buknak meg a szuperhősfilmek.

Aquaman
Aquaman fotózás Londonban Patrick Wilsonnal, 2023. december 11. / Kép forrása: Shane Anthony Sinclair / Stringer / Getty Images

Momoa szereti a szerepét

A napokban ugyan vászonra kerül az új film, amiben Momoa mellett Nicole Kidman, Patrick Wilson és Amber Heard is visszatér. Jelen állás szerint az izomkolosszus színésznek már csak ebben a filmben van lehetősége eljátszani Atlantisz legendás királyát, de a színész így nyilatkozott erről:

Nem feltétlenül akarom, hogy ez legyen a vége… nem hiszem, hogy ez valójában egy választás.

Szeretem ezt a karaktert, és szeretném sokáig játszani. Valahogy látom, hova szeretném eljuttatni.

Momoa azt is hozzátette, hogy bár Gunn és Safran tervei között nem szerepel Atlantisz királya történetének folytatása, azért még reméli, hogy a szuperhősök között megmaradhat, akár vendégszereplőként más DC-filmekben.

Ha van hely a világukban számomra, szívesen részese lennék. Ez az én otthonom. A Warner és a DC határozottan az otthonom.

Nyitókép forrása: Shane Anthony Sinclair / Stringer / Getty Images