Barion Pixel Így éli meg az apaságot Daniel Radcliffe – Coloré

Így éli meg az apaságot Daniel Radcliffe

2023. 07. 04.

A Harry Potter filmek sztárja, Daniel Radcliffe nemrég nézett apai öröme elé, s most elmondta, hogy hogyan éli meg élete legegyedibb szerepét.

Daniel Radcliffe 2023. áprilisában lett apa. A 33 éves sztár 2012 óta alkot egy párt szerelmével, Erin Darke-kal. Hosszú kapcsolatuk során nemrégiben egy kisfiút köszöntöttek a családban, s az ifjú apa a napokban azt nyilatkozta, hogy elképesztő dolog számára az apaság.

A színész éppen a Miracle Workers harmadik évadának munkálatain van túl, s miközben erről beszélt, arról is szót ejtett, hogy ilyen érzés szülőnek lenni. Mint mondta az apaságról:

Nagyszerű. Őrült és intenzív, de csodálatos, és Erin elképesztő. Igazi kiváltság, hogy ezt az időt a kicsivel tölthetem.

Az egykori Harry Potter hozzátette, hogy jelenleg gyesen van. Mint kifejtette, nagyon örül, hogy megteheti, hogy ennyi szabadságot vehet ki, és tudja, hogy ezt nem mindenki engedheti meg magának.

Így változtatta meg Daniel Radcliffe életét az apaság

Daniel Radcliffe a szemünk előtt nőt fel, ma már pedig apuka! / Kép forrása: Jim Spellman / Getty Images
Daniel Radcliffe a szemünk előtt nőt fel, ma már pedig apuka! / Kép forrása: Jim Spellman / Getty Images

Bár egy kisbaba rengeteg változást hoz az életben, Daniel Radcliffe mégis azt mondta, hogy nem érez akkora változást. Szeret sok időt tölteni a kisfiával, és már most tudja, hogy mennyire fog hiányozni neki, amikor visszamegy dolgozni. Ennek ellenére úgy gondolja, hogy bár eddig is megválogatta, hogy ilyen munkákat vállal el, a jövőben még inkább meg fogja, mert az a legfontosabb számára, hogy a családjával legyen. Tervei szerint kicsit lassít az életén, de ez nem jelenti azt, hogy minden megáll, mert úgy gondolja, hogy nem tenne jót neki, ha mindent kizárna az életéből, hiszen a munka is élteti.

Nem Daniel az egyetlen Harry Potter-szereplő, aki szülő lett: a Ron Weasley-t megformáló Rupert Grint egy kétéves kislány, Wednesday apukája. A Ginny Weasley-t játszó Bonnie Wright őszre várja első gyermekét, a szintén Griffendéles Seamus Finnigen – mugli nevén Devon Murray – pedig egy kétéves kisfiú apukája.

Forrás: Just Jared.

Nyitókép forrása: Getty Images