Barion Pixel Ijesztőnek tartja az apaságot Daniel Radcliffe – Így éli meg a szülőséget a Harry Potter-filmek 34 éves sztárja – Coloré

Ijesztőnek tartja az apaságot Daniel Radcliffe – Így éli meg a szülőséget a Harry Potter-filmek 34 éves sztárja

2023. 10. 10.

Daniel Radcliffe jó pár hónapja gyakorolja az apaságot, és az első nehézségeken átesve arról beszélt, hogy miként élték meg barátnőjével az első időszakot hármasban.

Daniel Radcliffe bár már tíz éve együtt van a párjával, Erin Darke-kal, gyermeket csak most vállaltak. Mint kiderült, az egykori Harry Potter először ijesztőnek találta az apaságot:

Őszintén szólva félelmetes, hogy van egy emberi lény a világon, akivel ennyire törődöm, és hogy minden, amit tesz, hatással lesz arra, hogyan érzem magam az életemmel kapcsolatban életem hátralévő részében.

Az ijedségen és félelmeken túl rengeteget tanult áprilisban született fia mellett. A tanulságok egyike, hogy hiába köszönheti kisfiának élete legrémesebb éjszakáit, nem tud haragudni rá, és ezt csodálatosnak tartja.

Daniel Radcliffe, az apuka

Szinte hihetetlen, hogy a szemünk előtt felnőtt kisfiúból apuka lett. Először számára is az volt, ám ahogy telik az idő, úgy szereti meg egyre jobban ezt a szerepet is. Kisfia születése után szabadságot vett ki, hogy minél több időt tölthessenek hármasban, és mint kiderült, párjával remekül érzik magukat szülőként. Intenzív és egyben csodálatos élményként írják le, és Daniel nagyon hálás a sorsnak azért, amiért megteheti, hogy ennyi időt távol tölt a munkától. Ennek ellenére részt fog venni újabb projektekben, ám megválogatja, hogy mire mond igent. Teljesen leállni a munkával viszont nem szeretne, mert úgy érzi, hogy többet ártana, mint használna neki.

Daniel Radcliffe a szemünk előtt nőt fel, ma már pedig apuka! / Kép forrása: Jim Spellman / Getty Images
Daniel Radcliffe a szemünk előtt nőt fel, ma már pedig apuka! / Kép forrása: Jim Spellman / Getty Images

Lassanként az összes Roxfortban tanuló diákból szülő lesz, hiszen a Ront alakító Rupert Grintnek már hároméves múlt a kislánya, a húgát, Ginny-t megformáló Bonnie Wright pedig nemrégiben adott életet első gyermekének. A főbb szereplők közül a Hermione-t játszó Emma Watson és a Draco Malfoy-ként megismert Tom Felton egyelőre nem néznek szülői örömök elé.

Forrás: Evening Standard.

Nyitókép forrása: Getty Images