Barion Pixel Anyuka lett a Harry Potter Ginny Weasley-je – A 32 éves sztár fotót is posztolt a babáról! – Coloré

Anyuka lett a Harry Potter Ginny Weasley-je – A 32 éves sztár fotót is posztolt a babáról!

2023. 09. 29.

A Harry Potter-filmekben Ginny Weasley-t alakító Bonnie Wright édesanya lett. Gyermeke születése nem volt mindennapi!

Bonnie Wrightra mindenki Ginny Weasley-ként emlékszik, holott a vöröshajú kislányból mára felnőtt nő lett. Tavaly mondta ki a boldogító igent párjának, Andrew Lococónak, akivel 2020-ben ismerkedett meg. A színésznő nemrégiben jelentette be, hogy kisbabát vár, szeptember 27-én pedig ismét posztolt az Instagramra: megszületett szerelmük gyümölcse, egy kisfiú!

Aki már nem Ginny Weasley többé

A fiatal színésznő egy áprilisi posztjában adott hírt terhességéről, s azóta rendszeresen megmutatta követőinek, hogyan növekszik a kisbabája. Ahogy posztjaiban írta, a terhesség vad és alázatos utazás, egy igazi átalakulás, mely egy új életnek csinál helyet. A kisfiú nemcsak az édesapja vezetéknevét viszi tovább, hanem híres édesanyjáét is, így Elio Ocean Wright Lococóként lett anyakönyvezve.

Az egykori Ginny Weasley kisfia otthon jött világra / Kép forrása: Bonnie Wright / Instagram
Az egykori Ginny Weasley kisfia otthon jött világra / Kép forrása: Bonnie Wright / Instagram

A csöppség szeptember 19-én született meg otthon. Bonnie nagyon hálás a bábáknak, akik segítették kisfia világra jövetelét, így mindenki egészséges és boldog. Mint írta, a szülés bár az eddigi legvadabb élmény, ami valaha történt vele, a segítőknek hála kisfia születése örömteli volt mindannyiuk számára. Az újdonsült anyuka külön megköszönte a férjének, hogy ott volt, mivel kősziklaként állt mellette, s nélküle nem sikerült volna világra hoznia a kisfiukat.

Nem Bonnie Wright az egyetlen, akinek gyermeke született a Harry Potter fiatal varázslói közül, ugyanis Rupert Grint kislánya már kétéves múlt, Daniel Radcliffe pedig szintén ebben az évben vált szülővé.

Forrás: Tyla.

Nyitókép forrása: Getty Images

0 /eletmod/sztarok/anyuka-lett-ginny-weasley/