Barion Pixel Családban marad: Angelina Jolie 15 éves lánya, Vivienne az anyjának dolgozik – Coloré

Családban marad: Angelina Jolie 15 éves lánya, Vivienne az anyjának dolgozik

2023. 09. 24.

Az A-listás színésznő, Angelina Jolie az elmúlt hetekben sok időt töltött gyermekével, mivel a tinédzser most az anyjának dolgozik, asszisztenseként egy Broadway musicalben.

Angelina Jolie az 1983-as The Outsiders című film musical adaptációján dolgozik, amelyben annak idején Tom Cruise, Patrick Swayze és Rob Lowe szerepelt. A kreatív munkában 15 éves lánya, Vivienne Jolie-Pitt is a segítségére van. A párost le is fotózták a nyüzsgő JFK repülőtéren, amint nagyon könnyed hangulatban sétáltak és nevetgéltek.

A 48 éves világsztár bézs színű, hosszú fazonú őszi kabátot viselt, szürke pólóval és szürke nadrággal, valamint bézs árnyalatú cipőkkel. Arcát napszemüveggel takarta el és nagyokat nevetett, miközben lánya egy lezser szerelésben és szájmaszkban kísérte.

Angelina Jolie és Vivienne
Forrás: Robert Kamau/Getty Images

Angelina a vezető producere a fentebb említett zenei adaptációnak, ez az első alkalom, hogy hasonlón dolgozik a Broadway-n, és ez az első eset, hogy lányával együtt munkálkodnak. Vivienne Angelina önkéntes asszisztenseként működik közre, és közvetlenül részt vesz a produkcióban.

Angelina Jolie
Forrás: Robert Kamau/Getty Images

Viv anyámat (Marcheline Bertrand) juttatja eszembe, mivel nem arra koncentrál, hogy a figyelem középpontjában legyen, hanem arra, hogy támogassa a többi alkotót. Nagyon megfontoltan és komolyan foglalkozik a színházzal, és keményen dolgozik azért, hogy a lehető legjobban megértse, hogyan lehet kreatívan hozzájárulni egy mű sikeréhez.

– nyilatkozta Angelina Jolie a projekt kapcsán.

A musical világpremierje az év elején volt a La Jolla Playhouse-ban. Az Outsiders musical történetét Adam Rapp és Justin Levine álmodta újra, zenéjét és szövegét Jonathan Clay, Zach Chance és Levine jegyzik, a musical rendezője pedig Danya Taymor.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Northfoto