Barion Pixel Amire senki sem számított: Eminem lánya megmutatta szerelmét – Coloré

Amire senki sem számított: Eminem lánya megmutatta szerelmét

2021. 07. 22.

Eminem 25 éves lánya végre révbe ért, méghozzá egy jóképű tanult srác mellett.

Hailie Jade Mathers, Eminem 25 éves lánya az egyetemen ismerkedett meg, és szeretett bele jelenlegi párjába, Evan McClintockba. A híres és szókimondó rapper lánya igazi nővé érett az évek során, és édesapja büszke is lehet rá, hiszen nemcsak szép, hanem okos is.

'8 Mile' Movie Stills
Forrás: northfoto.com

Választottja pedig szintén értelmiségi, ráadásul apjával ellentétben a jó fiúk táborát erősíti. A fiatalok csak ritkán mutatkoznak együtt a közösségi portálokon, Hailie ugyanis nem akar az apja nyomdokaiba lépni, és szeretne civil maradni, már amennyire ez lehetséges.

Evan egyébként magát Eminemet is levette a lábáról, a színész-rapper egy korábbi podcastban mesélt arról, hogy lánya barátja kicsit magára is emlékezteti. Hailiere pedig maximálisan büszke, akárcsak magára, mivel legnagyobb érdemének azt tartja, hogy fel tudott nevelni egy gyermeket. Szerinte óriási teljesítmény a mai világban, ha az utódod egy megfelelő értékrenddel rendelkező felnőtt lesz. Eminem ráadásul segített unokahúgai felnevelésében is, amikor testvérére nehezebb idők jártak.

Hailie egyébként elég sok követővel rendelkezik annak ellenére, hogy nem tekinti magát influenszernek. A sztárcsemetét azért szeretik a mai fiatalok, mert bájos és szép, ugyanakkor nem éhezteti magát, és figyelmet fordít arra is, hogy népszerűsítse a tanulás fontosságát a fiatalok körében.

Forrás: dailymail.com