Alyssa Milano fantasztikusan néz ki 50 évesen

2023. 09. 15.

Alyssa Milano a Creative Coalition Humanitarian Awards nevű jótékonysági díjátadón jelent meg csütörtökön Nyugat-Hollywoodban. A színésznő lenyűgözte a közönséget új frizurájával, amivel éveket tagadhatna le, szinte hihetetlen, hogy már 50 éves.

Alyssa Milano díjátadón jelent meg

Az évente megrendezett ceremónia “a szórakoztatóipar kiemelkedő személyiségei előtt tiszteleg, akik a társadalmi kérdésekben jóra használják a hírnevük erejét” – olvasható a hivatalos weboldalon.

Számomra a színészkedés folytatása arról szólt, hogy több emberen tudjak segíteni. Nem is tudnám elképzelni, hogy mi mással tudnám megkeresni azt a pénzt, amiből élek, és mégis képes lennék időt szentelni az emberiségnek, és remélhetőleg változást elérni

– mondta korábban az aktivista szerepéről Alyssa Milano.

Alyssa Milano
Kép forrása: Emma McIntyre / Staff / Getty Images Entertainment / Getty Images

Mivel foglalkozik Alyssa Milano?

Alyssa Milano a Bűbájos boszorkák című sorozattal vált igazán ismertté, azóta pedig gyakorta szólal meg, sokszor megosztó, társadalmi kérdésekben. A színészet mellett rettenthetetlen aktivista, podcast műsorvezető és páratlan szónok.

Az aktivizmusa a nyolcvanas években kezdődött, amikor a 15 éves Milano megcsókolt egy AIDS-es fiút, akit kiközösítettek. 2015-ben egyetlen üzenettel indította újra a Me Too mozgalmat. Szavazásra buzdítja az embereket, még a fegyverhasználati jogok megvitatásáról is szót ejtett.

Közösségi médiában gyakran szólal fel társadalmi kérdésekben:

Amit most csinálok, az sokkal koncentráltabb, mert sokkal több probléma van, amiért küzdünk. Emellett az egyetlen valódi különbség az, hogy van egy platformom, amelyet én irányíthatok. Míg a múltban a társadalmi igazságosságért végzett munka a „földön” zajlott. Ez azzal is járt, hogy valaki ténylegesen platformot kellett, hogy adjon nekem. Nem tudtam saját megafont létrehozni. Úgy gondolom, hogy jó-rossz oldala is van, de a közösségi média mindenkinek megadta a saját megafonját. Így sokkal jobban kontrollálhatom azt, amit csinálok.

Alyssa Milano
Alyssa Milano és Jason Alexander / Kép forrása: Emma McIntyre / Staff / Getty Images Entertainment / Getty Images

A színésznő a mostani eseményen díjat adhatott át, a 2023-as Kreatív Koalíció Humanitárius Díját Seinfeld sztárjának, Jason Alexandernek. Alexander azon dolgozott, hogy Kaliforniában minden közoktatásban tanuló diák hozzáférjen a minőségi művészeti és zenei programokhoz. Alyssa Milano megjegyezte, hogy „megtiszteltetés” volt átadni neki a díjat.

Forrás: Daily Mail, Girlboss

Borítókép forrása: Emma McIntyre / Staff / Getty Images Entertainment / Getty Images