Barion Pixel Alec Baldwin és felesége 7 gyermekükkel jelent meg nyilvánosan – Coloré

Alec Baldwin és felesége 7 gyermekükkel jelent meg nyilvánosan

2023. 10. 10.

Alec Baldwin és felesége ritka örömteli pillanatot okozott a rajongóknak: mind a hét gyermeküket elvitték egy nyilvános szereplésükre.

Alec Baldwin idősebb korában vált nagycsaládossá, és meg is adja a módját: feleségével hét gyermeket nevelnek, akiket ritkán mutatnak meg, ám most kivételt tettek! A 65 éves színész a Hamptons Nemzetközi Filmfesztiválra vitte el a kicsiket. Ott volt a tízéves Carmen, a nyolcéves Rafael, a hétéves Leonardo, az ötéves Romeo, a hároméves Eduardo, a kétéves Maria, és a legkisebb, az egyéves Ilaria.

A színésznek van egy nyolcadik gyermeke is egy korábbi kapcsolatából, a 27 éves Ireland, aki nemrégiben unokával ajándékozta meg Alec Baldwint.

Alec Baldwin felesége és a gyereknevelés

Mint egy korábbi interjúból kiderült, a színész felesége, Hilaria úgy látja, hogy ha túl kevés gyerekük lenne, az lenne baj, most, hogy túl sok van, az a baj. Mint mondta, két gyereknél úgy érezte, hogy még ő irányít, ám a harmadik után elengedte magát, és azt gondolta, hogy megtanulja, milyen elengedni a saját akaratát, és csak sodródni az árral. Pár kommentelő nekiszegezte a kérdést, hogy szeret-e terhes lenni, hiszen ebben látták a sok gyermek vállalásának okát. Hilaria erre azt válaszolta, hogy nem a kedvenc időszaka a várandósság, ellenben szülni nagyon szeret, hiszen úgy érzi, hogy olyan, mintha egy vízicsúszdán haladna lefelé, ami nagyon ijesztő, ugyanakkor ha leér az aljára, mindig azt mondja, hogy még egyszer meg akarja csinálni.

Alec Baldwinnak összesen nyolc gyermeke van / Kép forrása: Sonia Moskowitz / Getty Images
Alec Baldwinnak összesen nyolc gyermeke van / Kép forrása: Sonia Moskowitz / Getty Images

Mint kiderült azonban, a hét gyermeknek az is az oka, hogy Hilaria a mellékhatások miatt nem szed fogamzásgátlót, és férje sem gondoskodik arról, hogy megelőzzék egy újabb kisbaba érkezését. Természetesen ha nagyon akarnának, tennének ellene, ám mindketten szeretik, ha szerelmüknek újabb gyümölcse szökken szárba.

Forrás: Just Jared.

Nyitókép forrása: Getty Images