Barion Pixel A 40 éves Adriana Lima TikTok videóban árulta el a nagy hírt – Coloré

A 40 éves Adriana Lima TikTok videóban árulta el a nagy hírt

2022. 02. 22.

Adriana Lima és párja, Andre Lemmers egy éve alkotnak egy párt, és máris szülői örömök elé néznek.

Adriana Lima sok topmodell számára lehet példakép, hiszen egészen 38 éves koráig volt a Victoria’s Secret angyala, két gyermeket szült és a mai napig rajonganak érte a legnagyobb divatmárkák.

Adriana Lima
Forrás: Northfoto

Kicsit sem túlzás azt mondani, hogy a modellnek mindene megvan, amire csak egy ember vágyhat, de ezt még mindig képes volt fokozni. Pár napja, pontosabban február 18-án egy ennivaló TikTok videóban árulta el, hogy 40-en túl is belevág az anyaságba, ugyanis harmadik gyermekét hordja a szíve alatt.

A hírt természetesen először a születendő baba édesapjának, Andre Lemmersnek mondta el, méghozzá egy reggeli ébredésük után. A meglepetéstől szóhoz sem jutó férfit és a megható pillanatot Adriana a rajongók számára is megörökítette.

Adriana Lima és Andre Lemmers
Forrás: Northfoto

Ezt azonban megelőzte néhány olyan felvétel, amelyből kiderül, hogy Adriana Lima szerelme imádja a frászt hozni a szépségre. A zseniális videón – amely egyszerre vicces és ennivaló –, a baba szívverését is hallani, és azt is elárulta a modell, hogy 2022 őszén fog megszületni.

Mindössze egy éve alkotnak egy párt, de nem érzik úgy, hogy bármit elsietnének. Mindketten túl vannak egy váláson, így tisztában vannak vele, mi az, amit nem akarnak újra elrontani.

Adriana Limának előző házasságából már van két gyermeke: a 12 éves Valentina és a 9 éves Sienna.