Barion Pixel Meglepő vallomást tett a Victoria’s Secret egykori modellje – Coloré

Meglepő vallomást tett a Victoria’s Secret egykori modellje

2021. 10. 24.

Egyszerre megdöbbentő és sokkoló, amit az egykori Victoria’s Secret modell elárult.

A gyönyörű Erin Heatherton, ugyanis annak érdekében, hogy ne veszítse el a világhírű fehérnemű márkánál az állását kőkemény önsanyargatásnak tette ki magát.

Victoria's Secret Bombshells Reveal The What Is Sext List
Forrás: Northfoto

Egy podcastban árulta el, hogy karrierje közepén drasztikus módszerhez kellett folyamodnia, hogy megtartsa versenysúlyát.

A ránehezedő nyomás miatt étvágycsökkentő tablettát kezdett szedni, mindezek mellett pedig egy HCG nevű injekciót is beadott magának mindennap, hogy a brand elvárásainak megfeleljen. Erről és persze a sokak által irigyelt szupermodellek színfalak mögötti világáról egészen eddig semmit sem lehetett tudni, ám Erin úgy döntött nincs mit veszítenie, így megosztja a történetét, ezzel is segítve a fiatalokat.

„Újra el akarom mesélni a történetemet, mert nem szeretném, ha bárkinek étkezési zavara lenne, vagy gyűlölné a testét. Tudom, milyen érzés. Úgy gondolom, hogy célok létezhetnek betegségek és étkezési zavarok nélkül. Ha étkezési zavarban szenved valaki, akkor elveszíti szabadságát.”

Állítása szerint évek kellett ahhoz, hogy meg tudjon bocsátani a márkának. Ezt pedig a cég is kommentálta, méghozzá azzal, hogy egy sokkal befogadóbb arculattal akarják átalakítani a brandet, hús-vér nőkkel.

Az elmúlt években egyébként nagyon erősen visszaesett a Victoria’s Secret részvényeinek értéke, hiszen az egyre nagyobb hangot kapó body positive gondolkodás sok mindent felülírt a divatszakmában.

Forrás: justjared.com