Barion Pixel Adele nem titkolja tovább – férjhez ment – Coloré

Adele nem titkolja tovább – férjhez ment

2023. 11. 20.

A világhírű énekesnő, Adele állítólag bejelentette, hogy hivatalosan is hozzáment a párjához Rich Paulhoz a hétvégén Alan Carr stand-up comedy showján.

Elkelt Adele

Adele boldog hírt közölt a közönséggel barátja, Alan Carr komikus műsorán a hétvégen. A Pop Culture Instagram pletykaoldala, a Deuxmoi, több történetet megosztott olyanoktól, akik szintén a közönség soraiban ültek a stand-up műsor alatt, melyek szerint Adele megerősítette, hogy férjhez ment.

Egy rajongó, aki Comedy Gold álnéven nyilatkozott, azt mondta:

Alan Carr stand-up show-ján voltam tegnap este Los Angelesben, és ott volt Adele is. Alan megkérdezte a közönséget, hogy van-e olyan, aki nemrég házasodott meg, és Adele felkiáltott: ‘Én.’

Adele
Nyitókép forrása: Alberto E. Rodriguez / Stringer / Getty Images

Egy másik felhasználó pedig azt írta:

Alan Carr (brit komikus) LA-i előadásán voltam. Egy szuper kis, intim helyszínen, talán 75 ember volt. Adele közvetlenül mögöttem ült egy barátjával, és nagyszerűen érezte magát. A biztonsági embere csak azért volt ott, hogy snackeket vigyen neki. Nem érdekelte, hogy tudják, ott van, és beleszólt a műsorba, mivel [Carral] jó barátok. Amikor megkérdezte, hogy valaki nemrég házasodott-e meg, Adele felkiáltott: ‘Én.’ Nagyon aranyos volt, és nagyon kedves, de pont a vége előtt távozott.

Egy ideje már sejteni lehet, hogy titokban összeházasodtak

Adele házasságáról pór hónapja már pletykálnak, mivel az utóbbi időben többször is utalt magára feleségként a Las Vegas-i koncertjei alatt. Az egyik előadása közepén egy rajongó térdre ereszkedett és megkérte, hogy menjen hozzá feleségül. Az énekesnő visszautasította a kérelmet, mondván:

Nem házasodhatsz össze velem. Hetero vagyok, kedvesem, és a férjem itt van ma este.

Azonban a rajongó nem akarta elfogadni a nemet, és könyörgött, hogy legalább „próbálja meg”, de az énekesnő nem hagyta magát. Viccelődve azt felelte:

Nem, nem akarom megpróbálni! Rich-hez tartozom. Te őrült vagy, hagyj békén.

Kollégáját telefonnal dobták meg a színpadon / Kép forrása: Kevin Mazur / Getty Images
Kép forrása: Kevin Mazur / Getty Images

Egy másik koncertjén elárulta, hogy újra szeretne anya lenni. A rajongóinak elmondta:

Szeretnék hamarosan újra anya lenni. Minden alkalommal, amikor olyan nevet látok, amit szeretek, feljegyzem a telefonomba.

Adele és 41 éves Rich Paul 2021-ben vállalták fel nyilvánosan a kapcsolatukat, miután az énekesnő elvált a korábbi férjétől, Simon Koneckitől. Egy évvel később, 2022-ben kiderült, hogy a páros összeköltözött.

Forrás: OK!

Borítókép forrása: Kevin Mazur / Contributor / Getty Images Entertainment / Getty Images