Barion Pixel Adam Sandler atyai jótanácsokkal látta el lányait – Coloré

Adam Sandler atyai jótanácsokkal látta el lányait

2024. 02. 29.

A vér nem válik vízzé és az alma sem esik messze a fájától – szokták mondani. Adam Sandler két lánya is bizonyítja ezt, akik szintén színészi pályára készülnek.

Adam Sandler gyakorlati tanácsokkal állt lányai elé. A 15 éves Sunny és a 17 éves Sadie is színészi pályára szeretnének lépni, de ahhoz nem árt fejlődniük.

Adam Sandlers példát mutatott

Csakhogy nem saját színészi tehetségéből szemezgetett lányai számára, hanem arra utasította csemetéit, hogy nézzék meg Carey Mulligan előadásit.

A holnaptól, azaz 2024. március 1-től Netflix kínálatban elérhető Spaceman, vagyis Az űrhajós című drámában Mulligan alakítja Lenkát, aki várandósan a Földön marad, míg férje, Jakub (Sandler) küldetésre indul az űrbe. A kapcsolatuk megváltozik a sokmilliós távolság miatt, Jakub pedig az űrhajóba jutott pókkal köt barátságot.

A fiatal színésznő tehetségét az is mutatja, hogy a Maestróban nyújtott alakításáért Oscar-jelölést érdemelt a legjobb női főszereplő kategóriában.

Adam Sandler és Carey Mulligan
Kép forrása: Gilbert Flores / Contributor / Getty Images

Mulligan játékát figyeljék!

Sandlert elbűvölte színésztársa játéka, nem véletlen, hogy a lányai figyelmébe ajánlotta.

Szeretem Careyt. …Nos, ez még csak a színészi játék következő szintje… Csak arra törekedtem, hogy ne kerüljek Carey útjába. Ő csodálatos. Olyan valóságos. Annyira egyszerű.

Ugyanakkor Mulligan is elismeri Sandlers munkásságát.

Óriási rajongó vagyok. Valójában, mielőtt forgattunk, megnéztem az összes filmjét.

Nyitókép forrása: JC Olivera / Stringer / Getty Images