Barion Pixel A békítő buli rosszul sült el A Város Királynői között, marad a cicaharc – Coloré

A békítő buli rosszul sült el A Város Királynői között, marad a cicaharc

2023. 12. 13.

Az RTL-en futó, A Város Királynői között nincs egyetemes egyetértés. Sőt! Élesednek és fokozódnak a viták.

A Város Királynői című műsort nézve rádöbbenhetünk, hogy mennyire más gondokkal küzdenek azok, akinek a pénz nem okoz gondot. Még ha családtagként tekintünk is a kutyánkra, valószínűleg szülinapi bulit nem rendezünk neki. Anna azonban megengedheti magának és Kalóz nevű kutyusának, hogy így ünnepeljenek.

A Varos Kiralynoi
Fél millió, ennyit költött Anna a kutya szülinapi bulijára / Kép forrása: RTL

Vitába torkollott a szülinapi buli

Anna szülinapi bulijának más célja is volt. Remek alkalomnak gondolta, hogy kisimuljanak a nagy amplitúdók Violetta és közte. Csakhogy nagy az ellentét Zsuzsi és Paulina között is, akik ezen a partin össze is vesztek. Paulina nehezményezte, hogy az édesanyja házában miért jelent meg Zsuszi, aki egyáltalán nem kívánatos személy. Megmutatta számára az ajtót, amin távozhat, de a kutyáját szívesen látja továbbra is. Naná, hogy Zsuzsi a kutyája nélkül nem ment sehová, inkább tovább borzolta Paulina kedélyét.

A Varos Kiralynoi
A cél ugyan a békülés volt, de balhé lett a vége a partinak / Kép forrása: RTL

A Város Királynői gazdagok, de a vagyon nem mindig előny

Azt hiszed, hogy pénzzel mindent elérhetsz? Bizonyára nagy segítség is tud lenni, de A Város Királynői is tudják, hogy olykor a vagyon lehet a hátráltató erő.

Hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy a gazdagok ugyanolyan családi életet élnek, mint bárki más. Azonban ez nem biztos, hogy így van. Sőt, általában a város királyai, vagyis a férfiak intézik a birodalom építését, ezért gyakran töltenek hosszú időt egymástól külön, nagy távolságokra. Ezért a luxusban élő párok magánélete egészen más lehet. Zsuzsi például férjnél van, mégis szingli és párt keres, míg a férje, aki Kanadában él, jelenleg is párkapcsolatban van. Ők szingli házasok.

Hasonló gondokkal küzdenek a gazdagok is, mint a szerényebb életet élők, csak több a pénzük.

Nyitókép forrása: RTL