Barion Pixel Érkezik a Pingvin című sorozat, és már azt is tudni, kik játszanak benne – Coloré

Érkezik a Pingvin című sorozat, és már azt is tudni, kik játszanak benne

2023. 03. 19.

Az HBO Max sorozatában Colin Farrell lesz a főszereplő, aki korábban már megtestesítette a gonosz Pingvin karaktert.

A Pingvin című vadonatúj szériában Colin Farrell mellett Michael Zegen, James Madio és Scott Cohen is szerepelnek majd. A címszereplő maga Farrell lesz, aki a 2022-es Batmanben már eljátszotta a karaktert, életre keltve Robert Pattinson denevéremberének ellenségét. A másik három színész esetében még nem tudni, milyen karaktereket fognak megformálni.

Az HBO sorozatában további szerepeket kapnak Cristin Milioti, Rhenzy Feliz, Michael Kelly, Shohreh Aghdashloo, Deirdre O’Connell és Clancy Brown is. A három új név közül a források azt rebesgetik, hogy Michael Zegen Alberto Falcone-t alakítja majd. Alberto Gotham City bűnügyi főnökének, Carmine Falcone-nak a fia, akit John Turturro alakított a The Batman-ben, és Sofia Falcone testvére, akit Cristin Milioti alakít majd a Pingvinben.

Pingvin
Forrás: Northfoto

Michael Zegent olyan produkciókból ismerhetjük, mint a The Walking Dead, A csodálatos Mrs. Maisel, A doboz vagy a Boardwalk Empire sorozat.

Michael Zegen
Forrás: Northfoto

A Pingvin nyolc epizódból áll majd, és állítólag a sorozat folytatja a film történetét. Úgy gondolják, hogy a Batman eseményei után közvetlenül játszódik. Lauren LeFranc lesz a Pingvin forgatókönyvírója, executive producere és showrunnere is, míg Colin Farrell a főszerepén túl producerként is ápolja a projektet.

A Batman visszatér című filmben, 1992-ben olyan legendás színész alakította a Pingvint, mint Danny De Vito, aki felejthetetlen munkát tett le a DC univerzumban.

Pingvin
Forrás: Northfoto
Forrás: Variety
Borítókép forrása: Northfoto