Barion Pixel A nap híre: előbb érkezik az év legjobban várt horrorfilmje – Coloré

A nap híre: előbb érkezik az év legjobban várt horrorfilmje

2021. 03. 05.

Talán nem túlzás azt állítani, hogy a elmúlt évek legsikeresebb horrorfilmje volt a Hang nélkül című alkotás.

Képernyőfotó 2021 03 05 7.07.04
Borítókép forrása: Youtube

A filmben nagyszerűen keveredtek a horror, sci-fi és dráma műfajok, amellyel igazi különlegességnek számított a klisés, már-már tucat alkotásokkal szemben. Ezért nem csoda, hogy a második részre még azok is kíváncsiak lettek, akik eddig nem voltak nagy rajongói a horrorfilmeknek.

A pandémia viszont a Hang nélkül 2. premierjére is rányomta a bélyegét, hiszen a 2020. márciusi bemutatót sok más premierrel együtt el kellett tolni. Az utolsó hivatalos dátum 2021. szeptember 17-e volt, most azonban egy elképesztő hírt osztott meg a rendező, John Krasinski , ugyanis négy hónappal korábban, május 28-án debütál a film. A hír rengeteg rajongó számára okozott örömet, hiszen a folyamatos bezártság miatt jelenleg a filmek és a sorozatok világa jelenti a legnagyobb kikapcsolódást.

„Mindig azt mondják, hogy jó dolgok jönnek azokhoz, akik várnak. Nos … azt hiszem, elég sokáig vártunk.” – írta Krasinski a saját Twitter oldalára.

Bár Krasinski csak rendezőként tér vissza a folytatásba, felesége Emily Blunt, valamint Noah Jupe és Millicent Simmonds újfent nagyszerű alakítással kecsegtetnek.

Forrás: Variety
0 /eletmod/sztarok/a-nap-hire-elobb-erkezik-az-ev-legjobban-vart-horrorfilmje/