Barion Pixel A korona készítői elárulták, ki játssza majd Vilmos herceget és Katalin hercegnét a 6. évadban – Coloré

A korona készítői elárulták, ki játssza majd Vilmos herceget és Katalin hercegnét a 6. évadban

2022. 09. 07.

A rajongók már nagyon várták, hogy A korona legújabb karaktereinek eljátszóira fény derüljön.

A II. Erzsébet és a brit királyi család életét adaptáló sorozat, A korona (The Crown) hazánkban is óriási rajongótáborral büszkélkedhet.

A Netflix a soron következő, 5. évadot novemberben indítja a streaming platformon. Az új szereplők között Imelda Staunton Erzsébet királynőt, Jonathan Pryce Fülöp herceget, Lesley Manville Margit hercegnőt, Dominic West Károly herceget, Elizabeth Debicki Diana walesi hercegnét, Olivia Williams pedig Camilla Parker Bowlest alakítja majd.

A sorozatban a Károlyt alakító Dominic West fia, Senan West is szerepel majd, mint a fiatal Vilmos herceg (11 év körüli). Teddy Hawley és Will Powell pedig a fiatal Harry herceget alakítják majd különböző életkorban.

Bár a producerek továbbra is szűkszavúak, hogy a brit királyi család mely pillanatait tervezik megeleveníteni A korona sorozatában, feltehetőleg az 5. évad az 1990-es évekre fog összpontosítani. Beleértve az azt megelőző és esetleg azt követő eseményeket is, mint Diana 1997-es tragikus halála.

A korona
Forrás: Northfoto

Diana barátját, Dodi Al-Fayedet, aki vele együtt halt meg a párizsi balesetben, Khalid Abdalla fogja alakítani a műsorban, míg édesapját, Mohamed Al-Fayed volt áruház tulajdonost, Salim Daw.

És vannak már információk a forgatás alatt lévő 6. évadról is, melyben Katalin és Vilmos egymásra talál. Az ifjú Vilmos herceg szerepét két színész kapta: a 16 éves Rufus Kampa és a 21 éves Ed McVey. A bájos Meg Bellamy pedig Katalin hercegnét játssza majd.

A korona című sorozat egyébként 2016 novemberében indult útjára, és szinte pillanatok alatt lett a világ egyik legnézettebb produkciója, hiszen kendőzetlen őszinteséggel mutatja be a királyi családdal történt eseményeket, az udvaron belüli kapcsolatokat és persze azt is, amit a család a mai napig titkolna a nyilvánosság előtt.

Forrás: variety.com