Barion Pixel 8 kilóval könnyebb az élete Ábrahám Editnek – Coloré

8 kilóval könnyebb az élete Ábrahám Editnek

2024. 01. 05.

Ahogy korosodik az ember, úgy a fogyás is egyre nehezebben megy. Ezt az állítást Ábrahám Edit meghazudtolta.

Fiús anyaként Ábrahám Editnek meg kellett tanulnia a lányokkal bánni, ugyanis lány unokája született, aki más elfoglaltságoknak hódol, mint a fiúk.

Habár már 70 felé kacsingat a színésznő, de tele van élettel. Ehhez mindenképp hozzájárulnak unokái is.

Már a picire is vigyázok időnként, a nagyobb hetente egy napot ott tölt nálam, nagyon szeretek vele lenni, rendkívüli módon feltölt engem. A családom kitölti az életemet, de az is igaz, hogy a nagymamaság is olyan, amit tanulni kell.

Sok szülő esik abba a hibába, hogy gyermekét folyamatosan azzal traktálja, hogy „az én időmben”, szülőként mi hogyan ment. A mai fiatalok másképp gondolkodnak és ennek megfelelően másképp is cselekednek. Ezt el kell fogadni és a színésznőnek is meg kellett tanulnia, hogy ne szóljon bele mindenbe.

Ábrahám Edit együtt tanul unokájával

Unokája tanítja hajat fonni a kétszeres nagymamát, ugyanis fiús anyaként ilyen tudásra nem volt szüksége. Ábrahám Edit fiatalos lendülettel éli az életét, sőt egy új kapcsolattól sem zárkózik már el. Senki se gondolja azt, hogy Léna, a színésznő unokája feladja a leckét, mert igazi energiabomba.

…mindig mondom, hogy felér három fiúval is.

Ábrahám Edit

8 kilót elhagyott

A 67 éves színésznő megszabadult 8 kilótól, amely nemcsak a tükörben mutat jobban, hanem a fizikumán is megérzi ezt a hiányt, ugyanis sokkal könnyebben mozog. A folyamatosan izgő-mozgó unokája miatt pedig ennek nagyon nagy jelentősége van.

A fogyásban egy testsúlycsökkentő szer segítette, így amitől nagyon félt, hogy egy nő az ő korában már csak vérrel és verejtékkel fogyhat, az teljesen szertefoszlott. Az egzotikus növényekből álló készítmény segítette azt, hogy ne érezze folyton éhesnek magát, ne sóvárogjon folyton az édességek után.

A két ruhaméretnyi mínusz elérése ráadásul nem járt önsanyargatással, így a fogyást úgy érte el, hogy közben is jól érezte magát. Mozgalmas életet élt ezelőtt is, de a 8 kiló ledobása még könnyebbé tette az életét. Egyáltalán nem szándéka magát a 20-30 éves korosztállyal megmérettetni, inkább a saját korának megfelelő közegben igyekszik jól kinézni.

Nyitott az új kapcsolatra is

Két férjétől való válása után most egyedül él, de a kapu nyitva áll az új hódolónak.

Ha jön egy olyan férfi az életembe, nem fogok ellenállni. Azt tapasztalom, hogy nem szeretik a férfiak a magabiztos nőket, én az vagyok, egy erős nő. Mi fog meg a másikban? Érzelmileg és intelligenciában összehangoltnak kell lenni, legyen jó ember, ápolt és empatikus. A műveltségben és az elért eredményekben is egy szinten legyünk.

Sokan megkeresik a színésznőt a közösségi oldalán és így próbálnak meg kapcsolatba kerülni Ábrahám Edittál, ám a művésznő biztos abban, hogy számára ez az ismerkedésnek egy járhatatlan útja. Bármennyi tapasztalat is van mögötte, nem rest tanácsot kérni menyétől, Dorinától. Ez is mutatja, hogy milyen bizalom épült ki anyós és meny között.