Barion Pixel Marketing megoldásokkal a sikerekért (X) – Coloré

Marketing megoldásokkal a sikerekért (X)

2024. 04. 08.

Aki webáruházat, weboldalt üzemeltet – vagy ezek valamelyikének a létrehozását tervezi –, annak a marketing megkerülhetetlen. Ismernie kell(ene) annak minden összetevőjét, legalábbis, ha eredményes szeretne lenni – és ki ne szeretne az lenni?

Nem vagy biztos a marketing tudásodban? Akkor bízd szakértőkre a munka dandárját!

A marketing sokrétű, ezért nem árt tisztában lenni legalább az alapjaival. Ha azonban nem szeretnél sok időt, energiát és pénzt elpazarolni, akkor jobb, ha hozzáértőkre bízod a munkát – a Selector Online marketing ügynökség megoldásai a te számodra is gyümölcsöző eredményeket hozhatnak.

Miért? A válasz egyszerű: mert mesterien kombinálják azokat az új módszereket, digitális marketing eszközöket, amelyekkel hatalmas értéket teremtenek a számodra.

Kérj személyre szabott marketing auditot!

Az audit szolgáltatás segítségével fel lehet tárni mindazokat a kiaknázatlan lehetőségeket, amelyekkel tovább fokozható a weboldalad eredményessége. A full-service digitális marketing ügynökségek az online marketing megoldások sokaságát kínálják. Együttesen alkalmazzák a különböző platformokat és marketing eszközöket, ezzel növelve a kampányaid erejét.

Miben segíthetnek még?

  • Webdesign szolgáltatás: ennek során az elképzeléseid figyelembevételével elkészítik a weboldalad egyedi designját, komplett vállalati arculatot, drótvázakat, grafikai látványterveket.
  • Segítenek megtervezni az új weboldaladat, majd a megvalósítást követően részt vesznek annak tesztelésben, karbantartásában, de a keresőoptimalizálásban is számíthatsz rájuk!
  • Megtervezik az üzleti céljaidnak megfelelő PPC stratégiát, pontosan mérik a létrehozott kampányok teljesítményét.
  • A közösségi média menedzsment sem maradhat ki, tartalomfejlesztési ötletekkel támogatják a közösségi médiában zajló kommunikációdat is.
  • Részt vesznek a webfejlesztésben UX kutatással.
  • Lead generálásban is számíthatsz a szakértelmükre.
  • Feladataik közé tartozhat a keresőoptimalizálás, a konverzióoptimalizálás és a marketing automatizáció és az analitika is.

Milyen esetben célszerű marketing ügynökséghez fordulnod?

Minden olyan esetben, amikor komplex segítségre van szükséged ahhoz, hogy ismertté váljanak a termékeid, szolgáltatásaid. Akár értesz hozzá, de nincs rá időd, akár akkor, ha időd ugyan lenne rá, de nem vagy elég jártas ezen a területen – egy marketing ügynökség szakértő csapata rövid idő alatt felépíti az egyénre szabott marketing stratégiát.

Miként zajlik az együttműködés folyamata?

A kapcsolatfelvétel és az elképzelések egyeztetése után következik a tervezés, a megvalósítandó feladatok rendszerezése és az ötletelés. A véleményezés során lehetőséget kapsz arra, hogy véleményezd a marketing ügynökség által felvázoltakat. Ezután jöhet a megvalósítás, majd az ‍optimalizálás, teszteléssel, méréssel és a tapasztaltak alapján történő módosításokkal. A projekt végén nem maradhat el a értékelés, a tanulságok és következtetések megtétele: sikerült-e elérni az eredeti célokat.