Barion Pixel 4 csillagjegy, akik mindenkinél szerencsésebbek lesznek 2023 októberében – Coloré

4 csillagjegy, akik mindenkinél szerencsésebbek lesznek 2023 októberében

2023. 10. 08.

A négy legszerencsésebb csillagjegy hajlamosabb lesz az őszi ünnepségek összefogására, új kapcsolatok kezdeményezésére és a szerelemre találásra.

A Mérleg-szezon kezdete egybeesik az őszi napéjegyenlőség kezdetével, így az a vágy fog érvényesülni, hogy az élet minden területén megtaláljuk az egészséges egyensúlyt, miközben a nappalok és éjszakák egyenlő hosszúak lesznek. A négy kardinális csillagjegy, akik született vezetők, ebben az évszakban különösen sok pozitív energiára és manifesztációra számíthatnak.

Csillagjegyek
Forrás: Unsplash

Kos

A Nap, mint uralkodó bolygó, ebben a hónapban átjárja a romantikus kapcsolatok hetedik házát, és megvilágítja a Kos kapcsolatok és a szocializáció iránti vágyát. Az évnek ebben az időszakában a hangsúlyt inkább a másokkal való kapcsolatai felé célszerű áthelyezniük, nem pedig az önmagukkal fennálló kapcsolatra fókuszálni. Az október lehetővé teszi a Kosoknak, hogy új módokon erősítsék meg partnerkapcsolataikat. A másokkal fenntartott kapcsolataink közvetlenül tükrözik önmagunkat is, és elősegítik személyes fejlődésünket.

Rák

A kapcsolatok, a kiegyensúlyozottság és az intimitás vágya lesz a legfontosabb prioritásuk a Rákok magánéletében. Elengedhetetlen, hogy ne csak egy biztonságos tér legyen a visszavonuláshoz, hanem egy ízléses környezet, amely támogatja a másokkal való intimitás iránti vágyat. Éppen ezért ebben a hónapban hajlamos lehet a Rák arra, hogy több időt töltsön például rendezvények szervezésével, otthona újradíszítésével vagy több időt töltsön a családjával akár egy utazás alkalmával.

csillagjegy
Forrás: Unsplash

Mérleg

Egészségesebb, támogatóbb párkapcsolatot tudnak ebben az időszakban kialakítani, hiszen ez hangsúlyosan a Mérlegek ideje. A csillagjegy szülöttei ősszel sokkal több energiát fordítsanak mások érzéseire, mint arra, hogy őket hogyan ítélik meg a többiek. A törődésen túl az önfejlesztéshez is remek ez az időszak.

Bak

A karrier teljesítmények és a szakmai sikerek vágya lesz a középpontban számukra ebben a hónapban. A Bak mindig keresi a módját, hogy karrierje során kapcsolódjon a világhoz, és ez a szezon ideális alkalom erre. Előfordulhat, hogy új vállalkozást indít, vagy elismerést szerez az ezalatt végzett munkájáért. Jó alkalom lesz a kooperációkra, egyesítheti erőit egy kollégájával vagy munkatársával. Mások támogatni akarják és fogják az elképzeléseit.

Borítókép forrása: Unsplash