Barion Pixel 3 csillagjegy, akiknek a legszerencsésebb időszak köszönt be az életében ősszel – Coloré

3 csillagjegy, akiknek a legszerencsésebb időszak köszönt be az életében ősszel

2023. 10. 06.

Lehet, hogy anyagi felemelkedés, lehet, hogy szerelem vagy épp egy hőn áhított utazás formájában, de ezeknek a csillagjegyeknek áll majd a zászló.

Az ősz valósággal elvarázsol, ahogy még ad melengető napsugarakat, reggel és este enyhén csípős levegővel frissít fel, előkerülnek a hangulatos kötött pulcsik, a plédek, a forró csokis-sütőtökös hangulat vagy akár a Halloween-i dekor. Számtalan dolog miatt szerethetjük az őszt, és bizonyos csillagjegyek azért is, mert a szerencse rájuk fog mosolyogni ebben az időszakban.

A késői retrográdok sokak számára megszakították az energiaáramlást, akadályozva őket abban, hogy kiaknázzák teljes potenciáljukat. Ám ősszel egy könnyebb időszakba lépünk, a csillagok egy vonalba kerülnek a diagramon, a szavak, a szerelem, de még a pénz is szabadon jön és megy, és energikusabbnak érezhetjük magunkat.

Nyilas

Az ősz első jótékony hatása az, hogy a Vénusz október 7-én beköltözik a Nyilas csillagjegyébe, ahol november 4-ig pihen. A szerelem és a pénz bolygója mosolyog rájuk, felerősítve romantikus lehetőségeik intenzitását és pénzügyi stabilitásukat. A Mars december 13-tól kezdődően heves kitörést ad a Nyilasok számára. Végül, maga a Nyilas szezon november 21-től december 20-ig tart, ezért használják ezt az időszakot arra, hogy élvezzék azt az érzést, hogy ők irányíthatnak.

csillagjegy
Forrás: Unsplash

Ikrek

A Nyilashoz hasonlóan az október 7-től november 4-ig tartó Vénusz is mély hatással lesz az Ikrekre. A Vénusz bolygó kölcsönöz néhány nagyon is kellő szenvedélyt és melegséget az olykor zárkózott csillagjegynek, amitől megnyílnak a lehetőségei. A Nyilasban szereplő Merkúr hasonló kiegyensúlyozó hatást fog kifejteni, ezért valószínűleg nagyobb késztetést fognak érezni az Ikrek arra, hogy kiálljanak magukért. Ez pedig további meglepő sikereket eredményezhet.

csillagjegy
Forrás: Unsplash

Skorpió

Természetük elválaszthatatlanul kötődik az évnek ehhez az időszakához, hiszen mélyen kötődnek az árnyék világhoz, az okkultizmushoz, a sötétséghez. Nem meglepő, hogy a Skorpió imádja a Halloweent, a pogány ünnepeket elhunyt szeretteink és őseink tiszteletére. A Skorpió időszaka október 23-tól november 20-ig tart, amikor feltámad a szél, és az éjszakák meghosszabbodnak. Ezalatt érzik a jegy szülöttei a Mars és a Merkúr erejét, ami hatalommal ruházza fel őket. A Nap, a Mars és a Merkúr egymáshoz igazodik, hogy fokozza boszorkányos, intuitív energiáját a Skorpiónak. Így határtalan lehetőségek és szerencse köszönt az életükbe.

Borítókép forrása: Unsplash