Barion Pixel A 3 legboszorkányosabb csillagjegy: van, amelyik a mágia mestere – Coloré

A 3 legboszorkányosabb csillagjegy: van, amelyik a mágia mestere

2024. 05. 09.

A boszorkány, mint mágikus női alak régen a rettegés és gonoszság metaforája volt, majd az üldöztetésé, a modern korra pedig egész pozitív értelemezéseket is kapott. De vajon, milyen lehet a csillagjegyünket nézve?

Nagyon sokféle boszorkány létezik, például az Óz világában élő jó és rossz boszorka, a vasorrú bába a népmesékből, a Bűbájos boszorkák, a félelmetes Anne Hathaway és Anjelica Huston féle gyermekevő boszik, a horror klasszikus Blair Witch, és ott vannak a Harry Potter történet tanoncai is, akik teljesen új értelmezést adnak. Boszorkánynak lenni manapság tehát nem éppen fekete vagy fehér dolog.

csillagjegy
Forrás: Netflix

A boszorkány olyan személy, aki hisz a természetben és annak mágiájában, az energiában, a szerelemben és a kozmikus egyensúlyban. Úgy képes megnyilvánulni, hogy azt mások ne vegyék észre, képes észrevétlenül hatni vagy befolyásolni dolgokat. Mestersége a szenvedélye és törekszik a természet megóvására. Lássuk, mely csillagjegyekben lakozik a legtöbb boszorkányság!

Vízöntő

Gyakran filozófiai vagy spirituális jellegű dolgok vonzzák, ezekben szeret elmélyedni. Hívogatja őket a kevésbé járt út, és fontos nekik a szellem, a belső fejlődés. Nyitottak az új dolgokra, és ezt az utat a régi és az új dolgok vizsgálatával kezdik, ami boszorkányságot és pogányságot jelent. A boszorkányság jól illik a gyakorlati varázslat keresőjéhez, vagyis a Vízöntőhöz.

Rák

A Hold által uralt jegy alapvetően a Boszorkányok jegye. A Rák-boszorkányok elkötelezettek, jók, és mesterségük mindig az emberek javát szolgálja. Ők az állatövi kerék gyógyítói, és boszorkányként a Rák a többi boszorkány nevelője, tanítója lehet, barátságos közösséget hoz létre mások fejlődéséhez.

csillagjegy
Forrás: Netflix

Bika

A hagyományos, lágy spirituális dolgokon túl – mint a gyertyák – ők az elsők, akik kísérleteznek a sötét oldallal. Természetesen vonzódnak a veszélyes természetű dolgokhoz, a Bika boszorkányok éjszakai természetűek. Rossz célokkal akár ördöginek is tűnhetnek, és mindig szenvedélyesen részt vesznek a hétköznapi varázslatokban.

Borítókép forrása: Netflix