Barion Pixel Melyik Jóbarátok karakterek vagyunk a csillagjegyünk alapján? Íme a válasz! – Coloré

Melyik Jóbarátok karakterek vagyunk a csillagjegyünk alapján? Íme a válasz!

2023. 10. 31.

Miközben a fél világ Matthew Perry-t gyászolja, újra megelevenednek a híres jelenetek, gegek és mindenki egy kicsit nosztalgiázni szeretne a Jóbarátok kapcsán.

Szinte hihetetlen, de jövőre már annak is 20 éve lesz, hogy leadták a Jóbarátok befejező epizódját. Azóta számos sit-com jött, de talán egy sem érte el azt a sikert, amit a Friends (Jóbarátok), vagyis annyi bizonyos, hogy ez a hatosfogat örök kedvence mindenkinek és a legközelebb áll a szívünkhöz.

2021-ben láthattuk a szereplőket egy különleges reunion epizódban, ez volt a Jóbarátok: Újra együtt. Akkor még senki sem gondolta, hogy két évvel később az egyikük már nem lesz velünk. A hat karakter különleges személyiség és talán vannak állatövi megfelelőik is, de nem egyértelműen egyetlen csillagjegyet testesítenek meg. Ám ott vannak a mellékszereplők is!

Lássuk, melyik szereplő, melyik zodiákust takarja!

Kos: Mike Hannigan

Paul Rudd keltette életre a karaktert, aki Phoebe szerelme volt. Hevesen és védelmezőn szerette a szőke lányt, aki miatt mindenkivel konfrontálódott, beleértve a saját szüleit is.

Bika: Richard Burke

Tom Selleck vendégszereplése hozta el őt a Jóbarátokba, nyugodt, megbízható és gyakorlatias volt Monica Geller szerelmeként, ráadásul családra is vágyott, de Moni akkor még nem.

Ikrek: Chandler Bing

Az elhunyt Matthew Perry cserfes, heves, játékos, vicces karakterét senkinek sem kell bemutatni.

Jóbarátok
Forrás: Northfoto

Rák: Carol Willick

Habár Ross-t eléggé megszivatta, valójában egy nagyon szerető, gondoskodó természet volt, aki mindenek elé helyezte gyermekét és családját.

Oroszlán: Joey Tribiani

Az olasz származású karakter imádta a rivaldafényt, nem véletlenül próbálkozott a színészettel és nagyon szerette, ha a nők rajonganak érte.

Szűz: Monica Geller

Precíz, pontos, részletes, fontoskodó, kommunikatív, tervszerű és persze szívós.

Mérleg: Rachel Green

Jennifer Aniston karaktere sokszor került bajba döntésképtelensége miatt, ahogy a Mérlegek általában. Ugyanakkor fejlett stílus- és szépérzéke van, így elmélyed abban, amit szeret és tökélyre fejleszti.

Skorpió: Emily Waltham

Megosztó karakter volt Ross szerelmeként, nem igazán nyerte el a legtöbb ember szimpátiáját. Szenvedélyes volt ugyanakkor a Geller fiú második feleségeként.

Nyilas: Janice Hosenstein

Nehéz volt kitérni a mekegve nevető Janice nyilai elől, ha valamit akart, akkor azt általában meg is valósította. Energikus és élénk, habár néha drasztikus lépést tett, könyörületes is volt.

Bak: Ross Geller

Gyerekkorától a tudomány volt a célja, és erről az útról nem tért le. Kitartó és kérlelhetetlen, előre gondolkodó, megfontolt, néha kissé negatív.

Vízöntő: Phoebe Buffay

Modern hippik, akik szívesebben állnak a tömeg szélén, minthogy egy pillanatig is követnék a csordát. Phoebe mindenestül Vízöntő: álmodozó, élénk, pozitív személyiség, aki érzékeny és érzelmei által vezérelt.

Jóbarátok
Forrás: Northfoto

Halak: Gunther

Guntihez hasonlóan a Halak is inkább rózsaszín szemüvegen keresztül nézik a világot. Mindig Rachelről álmodik és szerelmes belé, annak ellenére, hogy soha nem kap viszonzást. Sajnos James Michael Tyler sincs már az élők sorában.

Borítókép: Northfoto