Barion Pixel 3 csillagjegy, akik mindig hűtlenek – Íme a válasz, miért – Coloré

3 csillagjegy, akik mindig hűtlenek – Íme a válasz, miért

2023. 07. 13.

A szerelem egy szürreális élmény, és amíg tart csodálatos, de ha valami hiányzik belőle, akkor bizonyos csillagjegyek hajlamosak az elhajlásra. Íme a 3 tipikus megcsaló.

Egy szerelmi kapcsolat trükkös üzlet, sok erőfeszítést és elköteleződést igényel a megoldása illetve fenntartása. Vannak azonban olyan emberek, akik annak ellenére, hogy romantikus kapcsolatban állnak valakivel, valószínűleg megcsalják majd a partnerüket. Egyes jegyek nem bírnak a vérükkel, csábítani akarnak és csábítva lenni, ők hajlamosak a csalásra, és nehéz őket stabilan tartani a kapcsolatban. Nézzük tehát a 3 leghűtlenebb csillagjegyet!

hutlenseg
Forrás: Unsplash

Kos

A független csillagjegy igazi Casanova hírében áll. Szeretnek szórakozni és flörtölni minden vonzó személlyel, aki elhalad mellettük. Még párkapcsolatban is jellemvonásuk, hogy szemük mások pásztázásával van elfoglalva. Néha összetévesztik a szerelmet a szeretettel, így gyorsan elveszítik érdeklődésüket partnereik iránt. A Kos mindig menekül, a szerelembe esés és a szerelemből való kilépés a heti rutinjuk. Vonzerejük és sármjuk pedig bőséges udvarlót vonz számukra. Ráadásul a hűtlenség után nincs bűntudatuk, úgy folytatják az életüket, mintha mi se történt volna.

Oroszlán

Az állatöv királyának kiváló kommunikációs készségei vannak, így mindenki azonnali rajongója lesz. Egy romantikus Oroszlán elég okos ahhoz, hogy szójátékkal megtévessze partnerét. Szeretik a figyelmet keresni és megkapni, ezért nem bánják a megcsalást. Mindig állandó igényük van egójuk kielégítésére. Amikor olcsó trükkjeik kicsúsznak a kezükből, és párjuk ad nekik egy második esélyt, feltehetőleg megint elrontják. Egy Oroszlán nem tud úgy élni, hogy ne keresné, kit és hogyan kápráztathat el és tehet rajongójává.

csillagjegy, válás
Forrás: Unsplash

Mérleg

A Mérlegek járatosak a meggyőzés művészetében, remek kommunikátorok és látszatra az igazság bajnokai. De hírhedtek ravasz játékmódjukról és arról, hogy az igazságot az ő oldalukra képesek csavarni. A Mérlegek szeretnek flörtölni, függetlenül attól, hogy milyen akarnak-e valamit is a harmadik személytől. Még a legjobb barátaikra is olykor rácuppanhatnak, így vannak összerakva. A Mérleg talán a világot ígéri oda másnak, de akár több vasat is tart így a tűzben egyszerre.

Borítókép forrása: Pixabay