Barion Pixel Ezek a csillagjegyek hamarosan számíthatnak arra, hogy megkérik a kezüket – Coloré

Ezek a csillagjegyek hamarosan számíthatnak arra, hogy megkérik a kezüket

2023. 07. 11.

A házasság erős kötelék, amelyre néhányan nagyon nehezen veszik rá magukat. Mások pedig epedve várják, hogy megkérjék a kezüket. De miként is befolyásolja ezt a csillagjegyünk?

A covid időszaka átrendezte a társas kapcsolatainkat, az összezártság vagy megerősítette vagy felbontotta a kapcsolatokat. Azóta eltelt annyi idő, hogy az emberek életvitele visszarendeződött, új kapcsolatok alakulhattak ki, sőt, oda is eljuthattak az új szerelmesek, hogy eljegyzés vagy esküvő kopogtat az ajtajukon. Sok nő álma egy habos-babos esküvő, míg mások távol tartják magukat az elköteleződéstől és a mai világban nem tartják fontosnak a papír meglétét. A most következő csillagjegyek számíthatnak arra, hogy oda állhatnak az oltár elé.

esküvő, csillagjegy
Forrás: Unsplash

Bika

Kedvező időszak lesz számukra, mert találkoznak valakivel, aki visszaadja hitüket a szerelemben. Gyorsan megteszik majd a következő lépéseket, és habozás nélkül igent mondanak majd a nagy kérdésre.

Oroszlán

Odaadó szerelmesek, akik mindent beleadnak egy kapcsolatba partnerükért. Nem bíznak semmit a véletlenre, ha partnerük boldoggá tételéről van szó. Nagy esély van rá, hogy 2023-ban megházasodjanak vagy eljegyzést kössenek.

Szűz

Valószínűleg 2024-ben összeházasodnak majd lelki társukkal. Nagyszerű esküvőt rendezhetnek, mert végre rájönnek, mennyire fontos, hogy megállapodjanak valakivel. A Szűz csillagjegyűek igazán pozitív változásokra számíthatnak az elkövetkezendő hónapokban párkapcsolat terén.

szerelem
Forrás: Pixabay

Mérleg

Nagyon izgalmas időszak lesz ez számukra, mert nagy szerencséjük lesz a párkeresésben vagy a továbblépésben 2023 őszén. Találhatnak majd olyan partnert, aki kielégíti minden igényüket, és különleges érzést kelt majd bennük. Az univerzum egy stabil jövő felé vezeti a Mérlegeket.

Borítókép forrása: Unsplash