Barion Pixel Diana és Károly herceg a csillagok szerint sem passzoltak? – Coloré

Diana és Károly herceg a csillagok szerint sem passzoltak?

2021. 08. 12.

Ellenben Vilmos és Katalin hercegné nagyon is összeillenek.

Idén ünnepelte volna hatvanadik születésnapját a fájdalmasan korán elhunyt Diana hercegné, így nem csoda, ha megszaporodtak a híradások, cikkek és műsorok az életével kapcsolatban. Nemrég jelent meg egy újabb dokumentumfilm, melyben megszólal az az asztrológus is, aki éveken át rendszeresen találkozott vele.

Diana csak úgy felhívott engem 1989 februárjában” – mesélte Debbie Frank, és hozzátette, hogy innentől kezdve heti rendszerességgel telefonáltak az egykori hercegnével. Majd személyesen is találkoztak, és jóban maradtak egészen Diana 1997-es haláláig. „Rendkívül nehéz időszakon ment keresztül, ami a házasságát illeti, hiszen a férje Camillával folytatott viszonyt, amiről alig tudott valaki, ő pedig kétségbe volt esve” – hangzik el a filmben az, ami valószínűleg nem sok embernek volt új. Az asztrológus úgy gondolta, hogy a csillagokhoz fordul Károly és Diana kapcsolatát illetően, és a történtek fényében nem meglepő, amit kiderített.

Diana, Princess Of Wales, A Life In Pictures
Diana és Károly bejelentik eljegyzésüket a Buckhingam-palotában, 1981-ben. Forrás: northfoto.com

Az asztrológia szerint azok az emberek illenek leginkább össze, akiknek a csillagjegye hasonló elemhez tartozik (föld, tűz, víz vagy levegő), és ezzel nem is volt gond a pár szempontjából, hiszen mindketten vízjegyek voltak. Azonban figyelembe kell venni nemcsak a nap-, hanem a holdjegyeket is, ez alapján viszont kiderül, hogy határozott módon különböztek egymástól. Károly holdjegye Bika volt, ebből következően egy nagyon makacs, konzervatív személyiség, míg a Vízöntő holdjegyű Diana emberközpontú volt, aki szívesen haladt a korral. A hercegné könnyen és szívesen ismerkedett, férje viszont sokak számára kiismerhetetlen, megközelíthetetlen volt. Frank hozzáteszi, hogy semmiképp sem gondolja látnoknak magát, és úgy tartja, az ember élete nincs teljesen megírva előre, ám Diana számára fontosak voltak a beszélgetéseik – kvázi terápiaként is értékelte őket, hiszen szó esett az érzéseiről, arról, hogy mit kezdjen velük, hogyan legyen erősebb.

Katalin és Vilmos kapcsolatával más a helyzet, mondta Frank. A cambridge-i hercegné Bak jegyű, és emiatt tökéletesen beillik a királyi családba, mert képes tisztelni és fenntartani az intézményt. Vilmos pedig, néhai édesanyjához hasonlóan Rák csillagjegyű, ami a Bak ellentéte, ám az asztrológus szerint itt érvényesül az ellentétek vonzzák egymást frázis.

Forrás: Town&Country