Barion Pixel Ezek a csillagjegyek tökéletes barátok – vannak, akik egy életen át kitartanak egymás mellett – Coloré

Ezek a csillagjegyek tökéletes barátok – vannak, akik egy életen át kitartanak egymás mellett

2024. 02. 16.

Madarat tolláról – tartja a mondás. Vajon a csillagjegyünk milyen más zodiákusokat vonz magához?

A csillagok segíthetnek a jó szerelmi partnerek és a nagyszerű barátok megtalálásában. A Kos, az Oroszlán és a Nyilas például remek barátok a Kos számára. A Bika stabilitást és hűséget talál a Bakban és a Szűzben. Az Ikrek élvezik az érdekes beszélgetéseket a Vízöntővel és a Mérleggel. A Rák pedig vigasztalásra és támogatásra számíthat Halaktól és a Skorpiótól. Az Oroszlánok értékelik a Kos és a Nyilas izgalmas személyiségét, míg a Szüzek biztonságban érzik magukat a Bika és a Bak csillagjegyűek társaságában.

A Kosok mindig tele vannak energiával és lelkesedéssel. Legjobb haverjai az Oroszlán és a Nyilas tudnak lenni, mert ők együtt élvezik a kalandokat.

A Bika szereti a stabilitást és a hűséget, így a Bak és a Szűz, melyek szintén földi jegyek, remek barátságot kötnek velük. Erős támogatást és bizalmat nyújtanak egymásnak, barátságaik hosszú ideig fennmaradhatnak.

Az Ikrek szeretnek beszélgetni, társaságban lenni, és ezt a két légi jeggyel, a Vízöntővel és a Mérleggel ki is élhetik. Az Ikrek szeretnek velük mély beszélgetéseket lefolytatni, szórakoztatóvá és izgalmassá tenni a barátságukat.

A Rák csillagjegyűek gondoskodó és megértő emberek hírében állnak. A Halak és a Skorpió, mint vízjegyek, a Rák legjobb barátai lehetnek. Kapcsolataik mélyek és érzelmesek, vigaszt és támogatást nyújtanak egymásnak, amikor csak szükséges.

csillagjegy
Forrás: Getty Images

Mivel az Oroszlánok élvezik a reflektorfényben sütkérezést, a Kos és a Nyilas, az Oroszlánok tökéletes barátai – tűzjegyek lévén. Nagyra értékelik az Oroszlán jegy karizmatikusságát és izgalmas baráti kalandokat élnek át együtt.

A Kos és az Oroszlán ideális barátok a Nyilas számára, mivel közös bennük az életkedv és a felfedezés iránti vágy. Barátságuk dinamikus és izgalmas.

A Bakok értékelik az ambíciót és az elszántságot, kiegészítik őket földi jegyekként a Bika és a Szűz jegyű emberek.

Borítókép forrása: Getty Images