Barion Pixel Az igazi pletykafészkek: 4 csillagjegy, akik mindenkin túltesznek – Coloré

Az igazi pletykafészkek: 4 csillagjegy, akik mindenkin túltesznek

2023. 06. 08.

Vannak csillagjegyek, akik mereven elzárkóznak mások dolgától és jó titoktartóak is, mások viszont a hírverés abszolút forrásai és továbbadói.

A mai világban nehéz nem pletykásnak lenni, mivel mindent, amit az interneten olvasunk, úgy adjuk tovább, mintha az szentírás volna, senki sem ellenőrzi a dolgok hitelességét.

pletykás csillagjegyek
Forrása: Shutterstock / puzzlepix

A szóbeszéd mindaddig izgalmas és szórakoztató, míg nem mi állunk a célkeresztben. Mert a pletyka áldozata bizony komoly lelki sérülést is elszenvedhet. Vigyázzunk, mikor, mit állítunk, és igyekezzünk ne bajt okozni másoknak. Vannak csillagjegyek, akik viszont nem tudják fékezni a nyelvüket.

Ikrek

Híresek arról, hogy imádnak kommunikálni és társasági életet élni. Szeretik ha rájuk figyelnek, ha szórakoztathatnak másokat, és sajnos emiatt néha túllőnek a célon. Feláldozzák az információ hitelességét a jó kedély oltárán, ezért vigyázzunk, milyen titkot árulunk el nekik!

Oroszlán

Az Oroszlán csillagjegyű embereket vonzza a reflektorfény és szeretnek sztorizgatni. Mindent megtesznek, akár túloznak is, csak hogy érdekesnek hassanak mások szemében. Nem rosszindulatból pletykálnak, de nem is érdekli őket, ha ezzel kellemetlenséget okoznak.

Nyilas

Szeretnek minden új információ birtokába jutni, élteti őket a tudás megszerzése. Azt sem bánják, ha esetleg az infó fals, és ha ezt továbbadják, az már pletyka. Ötleteiket is szívesen megosztják egy csapatban, de más jellegű dolgokat is kikotyoghatnak.

pletykás csillagjegy
Forrása: Shutterstock / Puzzlepix

Halak

A jegy szülöttei annyira emocionálisak és igénylik a kapcsolódást másokkal, hogy sokszor össze-vissza fecsegnek. Jó szándékkal közelednek, mindenkivel kommunikálni akarnak, csak utána nem figyelnek arra, mit és kinek adnak tovább.

Borítókép forrása: Forrása: Shutterstock / puzzlepix