Ez az 5 csillagjegy vonzza a fájdalmat és a szenvedést

2023. 05. 31.

Mindannyiunknak van nehéz, fájdalmas, nyafogós periódusa, de léteznek csillagjegyek, akik szinte mazochista módon, mágnesként húzzák magukhoz a kínt.

A legtöbben ismerünk olyan személyeket, akik kimondottan pechesek, mindig valami baj éri őket, testi vagy lelki megpróbáltatás. Közülük vannak, akik csendben tűrik a fájdalmakat, mások nyafognak, vagy szeretnek változatos módon hangot adni keservüknek. Némelyik csillagjegy tényleg vonzza a fájdalmat és szenvedést. Lássuk, melyik az az 5, akikre leginkább jellemző!

Bak

Egyes csillagjegyek nagyon komorak, és a Bak is ezek közé tartozik. Elég szűk látókörű emberek, legalábbis megvannak az elméjükben a skatulyák, és számukra döntő fontosságú az érzelmeik kifejezése. Ha ezt nem teszik meg, akkor depresszióba merülhetnek. Annyira küszködnek az érzelmeikkel, hogy az önmaguk okozta szenvedés és önsajnálat lesz a csapdájuk.

csillagjegy
Forrás: Unsplash

Bika

A Bikák introvertáltak, és egy kicsit túlságosan is szeretik a komfortzónájukat. Gyűlölik a változásokat, és ha akár egyetlen körülmény is megváltozik, felbőszülnek egy időre, és olyan felületes fájdalmat éreznek, mintha életükben minden téren káosz lenne.

Szűz

Ez a csillagjegy nagyon érzékeny a szenvedésre, mert mélyen és intenzíven éli meg a dolgokat, miközben vonzza is a sötétség. Kicsit túl sokat agyalnak és adnak mások véleményére a személyes kapcsolataikban. Emiatt könnyen megsérülnek érzelmileg és akkor csendben vagy dühösen és bosszú ittasan, de nagyon tudnak szenvedni. Kicsit túl is reagálják a dolgokat, szenvedhetnek a magánytól, és az elválástól is. De általában befelé teszik.

Rák

Nagyon szerető emberek, és túl gondoskodóak. Lehet, hogy bátor arcukat mutatják mások védelmében, de belül mégis nagyon sebezhetőek. Néha kicsit mártírok, mazochisták, és ők is túlreagálnak dolgokat, de nem szándékosan. Igazi empaták, és emiatt sajnos azt is mondhatjuk, hogy a szenvedés egyet jelent a Rák csillagjeggyel.

Halak

A Halak általában nagyon kedvesek és szeretetre méltóak, ugyanakkor a mártíromságba is belemerülhetnek. Ez az önpusztító, álmodozó életszemlélet szükségtelen szenvedést és fájdalmat hoz magával. A Halak sok önmunkával képesek azonban kidolgozni ezt magukból.

Borítókép forrása: Unsplash