Barion Pixel Ezek a csillagjegyek igazi pletykaterjesztők – érdemes vigyázni velük – Coloré

Ezek a csillagjegyek igazi pletykaterjesztők – érdemes vigyázni velük

2023. 08. 16.

Mindenki szereti a szaftos sztorikat, de amikor már rólunk terjed a szó, azt nem biztos, hogy annyira élvezzük.

A pletyka vélhetően egyidős az emberi beszéddel, és természetesen volt hasznos funkciója. Elmondani, továbbadni, ha valaki ügyes kezű munkás, vagy jó a természetgyógyászatban, netán hasznos portékája van. Mára azonban a szóbeszéd egyértelműen negatív aspektusba került, elég csak rápillantanunk a közösségi médiára.

pletykás csillagjegyek
Forrás: Shutterstock / puzzlepix

A pletyka futótűzként terjed, és sajnos általában senkit nem érdekel, hogy valós-e, a lényeg, hogy érdekes, szórakoztató, netán bántó legyen. Nem lehet általánosítani, mely csillagjegyek az igazán pletykások, de a személyiség jegyek hajlamosítanak rá. Mindenkinek azt tanácsoljuk, csak olyan dolgot adjon tovább, amit maga sem bánna, ha róla terjesztenék.

Nyilas

Nagyszerűen vesznek célkeresztbe másokat, és nagy valószínűséggel a közösségi média profilok segítségével igazi nyomozóként, bárkiről összeszedik az információkat. Mindig pontos elképzelésük van arról, hogy mi történik mások életében. A Nyilas csillagjegyűek mindig naprakészen tartják magukat mások tevékenységeivel kapcsolatban. Bátran indítanak szóbeszédet és tovább is adják a pletykát.

Skorpió

Kissé képmutató csillagjegy, mert saját életüket inkább nagy titokban tartják, de mindig megpróbálnak belelátni mások ügyébe és szórakoztatja őket, ha másokról hallanak szaftos dolgokat. Ha valaki valamiért érdekes számukra, netán az útjukban áll, kitartóak abban , hogy további pletykákat vagy információkat szerezzenek róla. A Skorpiók súlyos információk őrzői lehetnek, és ha keresztbe teszünk nekik, nem restellik felhasználni a kényes tudást.

pletykás csillagjegy
Forrás: Shutterstock / Puzzlepix

Ikrek

Igazi társasági lények, könnyen beszédbe elegyednek, megnyitnak másokat, majd saját hasznukra használják fel, hogy beleütötték az orrukat mások magánéletébe. Gyorsan tudnak információkat gyűjteni, és az elsők között kezdeményeznek beszélgetést a pletykákról. Sajnos akár további információkat is hozzáadnak, amit már csak ők feltételeznek, csak azért, hogy a téma trendi és szórakoztató legyen.

Borítókép forrása: Unsplash

0 /eletmod/ezoteria/csillagjegyek-igazi-pletykaterjesztok/