Barion Pixel 4 csillagjegy, akik szörnyen viselik szerettük halálát – Coloré

4 csillagjegy, akik szörnyen viselik szerettük halálát

2024. 05. 25.

Legyen az barát, családtag, kis kedvenc, a veszteség és a gyász jó ideig az életünk része lesz, de nem egyformán viszonyulunk hozzá, akárcsak csillagjegyéhez sem…

Az elkerülhetetlen veszteség és gyász kezelése olyasvalami, amit senki sem szeretne megtapasztalni, mégis az élet elkerülhetetlen része. Az emberi lét ciklusa magában foglalja az életet, a halált, a boldogságot, a szomorúságot. Mindenki másképp kezeli a gyászt, van, aki legbelül pusztul bele, mások képesek a felszínen is megélni. Az emberi elme dinamikája annyira változó, hogy nem lehet előre tudni, milyen reakciók következnek egy ilyen helyzetben, de a csillagjegyünk befolyással van erre is, mint ahogy mindenre a személyiségünkkel és viselkedésünkkel kapcsolatban.

csillagjegy, gyász
Forrás: Unsplash

Kos

Az erős érzelmű csillagjegy a veszteséget nagyon nehezen éli meg. A szomorúság hatására is robbanhat, bedühödhet, képtelen úrrá lenni csalódottságán, fájdalmán. Ilyenkor a Kosok kifejezetten negatívan látnak minden, az egész életüket és mély sötétségbe burkolóznak.

Ikrek

Habár egy kifejezetten kommunikatív és társasági jegy, ha veszteség éri, akkor begubózik, elszigetelődik. Ilyenkor az Ikrek senkit és semmit nem akarnak megtűrni maguk körül, egyedüllétre vágynak, és sok idő kell nekik, hogy belül feldolgozzák a történteket.

csillagjegy, gyász
Forrás: Unsplash

Mérleg

A felszínen jól viselik a veszteséget, és pont ez a baj. Eltemetik mélyre, ahelyett, hogy megélnék és feldolgoznák. Képesek ilyenkor másokat is figyelmeztetni egy hasonló helyzetre, vagy racionalitást keresni a dolgokban, mintha az csak egy megoldható probléma lenne.

Vízöntő

Az egészségtelen életmód felé veszik az irányt veszteség és gyász esetén, amely magában foglalja a rendkívül lusta létet, a testük gondozásának hiányát, a túlzott dohányzást vagy ivás, rendszertelen vagy mértéktelen étkezést. Nagyon rosszul viselik az ilyen helyzeteket, nem akarnak szembenézni a helyzet valóságával.

Borítókép forrása: Unsplash

0 /eletmod/ezoteria/csillagjegyek-gyasz-ezo/