Barion Pixel Ez a 4 legféltékenyebb csillagjegy az asztrológus szerint – Coloré

Ez a 4 legféltékenyebb csillagjegy az asztrológus szerint

2022. 08. 17.

Mi táplálja a féltékenységet a csillagjegyekben? Szerelem? Birtoklási vágy? Önbizalomhiány? Egy biztos, ha túlságosan nagy méretet ölt, akkor teljesen tönkre tudja tenni a párkapcsolatunkat.

A féltékenység természetes emberi érzelem, amelyet időről időre mindannyian megtapasztalunk, és bizony nem mindig választható el az irigységtől.

csillagjegy
Forrás: Unsplash

Lehetünk irigyek barátainkra vagy azok kapcsolatára, de akár érezhetünk féltékenységet akkor is, ha másokat, idegeneket látunk boldog párkapcsolatban. A legjobbakkal is megesik, hogy néha rájuk telepszik a zöld szemű szörny, s nem szül jót, ha valaki személyiségének ez állandó része lesz. Az asztrológia szerint egyesek féltékenyebbek, mint mások. Ennek pedig az egyik lehetséges oka az évszak és periódus, amikor megszülettél.

Mérleg

A Mérleg csillagjegy a partnerség szimbóluma. Szeretnek kapcsolatban lenni, és ha a Mérleg romantikus kapcsolatban él, a féltékenység általában akkor üti fel a fejét, amikor egy náluk ideálisabb, jobban működő párt látnak meg. Még ha fülig szerelmes is partnerébe, az egész kapcsolatot felülbírálja, ha felfedez egy másik párt, akiknek úgy tűnik, hogy mindene megvan olyan módon, amit a Mérleg nem tapasztal meg. Az egyedülálló Mérlegeknél ez még rosszabb lehet. Általában leszólnak párokat a nyilvánosság előtt, vagy durva megjegyzéseket tesznek a legjobb barátaik szerelmeire, csak azért, mert féltékenyek.

Szűz

A Szűz csillagjegy igen féltékeny tud lenni, de ez inkább az élethelyzetekre igaz náluk, mintsem a párkapcsolatokra. Általában határozott, érzelmes emberek, mindent megtesznek a családért, párjukért, karrierjükért. Ha azonban küzdelmekbe, akadályokba ütköznek, például mindent egy hivatásra tesznek fel, tanulnak évekig, majd mégsem lesznek benne sikeresek, akkor eléggé keserűek, irigyek tudnak lenni másokra.

csillagjegy
Forrás: Unsplash

Oroszlán

Az Oroszlánok nagyon nyugodt és kellemes emberek tudnak lenni, ha az egójukat nem fenyegeti veszély, de amikor valakit nem nyűgöznek le az Oroszlán által kínált lehetőségek, küldetésük, hogy mindent túlzásba vigyenek, amíg észre nem veszik csodálatosságukat. Ilyenkor a dramatizálás akár féltékenységi, irigységi harcba is átmehet náluk. Az Oroszlán gyűlöli, nem viseli el, ha túlszárnyalják őket, olyankor nehezen fékezi meg irigységét.

Skorpió

Egyetlen jegynek sincs nagyobb híre, ha féltékenységről van szó, mint a Skorpiónak. Amit akarnak, amit kinéznek maguknak, azt meg kell szerezniük. A párkapcsolatokban a paranoia és a gyanakvás révén mutatják meg féltékenységüket. A jó hír azonban, hogy ha le tudják győzni féltékeny természetüket, akkor az egyik leginkább gondoskodó jeggyé válnak. A Skorpió csillagjegy egyik legmagasabb szintű működési módja a kölcsönös viszonosság, ahol egyenlő az adok és a kapok.

Ez is érdekelhet

A legvonzóbb csillagjegyek az asztrológia szerint

Az, hogy milyen a zodiákusunk, milyen csillagjegyben születtünk, egy csomó dolgot meghatározhat a személyiségünkben, viselkedésünkben, adott dolgokra adott reakcióinkban, a temperamentumunkban, de akár még külső jegyeinkre is hatással lehet – legalábbis az asztrológusok szerint. Ha szeretnéd tudni, mely jegyekre igaz ez, akkor olvasd el a cikkünket!