Barion Pixel Csillagjegyek, akik igazi divatdiktátorok – Coloré

Csillagjegyek, akik igazi divatdiktátorok

2022. 09. 11.

Négy csillagjegy, akiknek mindig tökéletes a megjelenésük. Te köztük vagy?

A csillagjegyek, melyek mindannyiunk életét meghatározzák, bizony arra is nagy hatással vannak, hogy milyen a stílusérzékünk.

Mindenkinek van legalább egy olyan ismerőse, aki mindig a tökéletes szettet viseli, legyen szó munkahelyi tárgyalásról, baráti vacsoráról, családi születésnapról vagy egy laza hétvégi kirándulásról. Okkal lehetünk irigyek ezekre a személyekre, ugyanis ők tényleg mindig a stílusukhoz hűen választanak outfitet és ráadásul mindig extra önbizalommal teli a kisugárzásuk. Soha nem hibáznak, ha a megjelenésükről van szó és akár egy kukászsákban is képesek a legtrendibbek lenni.

Kifinomult képességük velük született, hiszen a csillagjegyüknek köszönhetik.

Csillagjegyek, akik mindig jól néznek ki

Rák

(06.21-07.23.)

A Rák bárhova is megy, mindig mindenhol megjegyzik. Szereti az egyszerű és nagyszerű darabokat. Azt vallja, hogy a kevesebb néha több. Imádja az egyedi tervezésű darabokat, amikkel kilóghat a sorból. Bevásárolni is jól kigondolt outfitben megy, ami tökéletesen illik az aktuális lelkiállapotához. Megjelenését gyakran dobja föl egy-egy élénk kiegészítővel, meghökkentő cipővel vagy táskával.

csillagjegyek öltözködése
A Rák imádja az extra kiegészítőket / kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

Oroszlán

(07.23.-08.-23.)

A csillagjegy szülötte egy igazi díva, ehhez nem is fér semmi kétség. Mindenkit pillanatok alatt rabul ejt magabiztos személyisége, öltözködése pedig már csak hab a tortán. Imádja az élénk színeket, a csillogós és vibráló darabokat. Nem fél megmutatni szépségét és nőiességét, ezért gardróbja tele van miniszoknyával, mélyen dekoltált felsőkkel és más szuperszexi aprósággal. Egy Oroszlán nő, maga a szenvedély és erotika megtestesítője, aki az utolsó forintjait is képes elkölteni egy dögös magassarkúra.

csillagjegyek öltözködés
Egy Oroszlán nő, maga a szenvedély / kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

Skorpió

(10.23.-11.22.)

Egy Skorpió mindig tudja, hogy mit akar és azt is, hogy hogyan fogja elérni a célját. Sikere érdekében bizony-bizony gyakran hívja segítségül túlzsúfolt gardróbját. Minden alkalomhoz megtalálja azt az összeállítást, amivel ő lehet a társaság középpontja, mi több ő lesz az akire mindenki garantáltan emlékezni fog. A nőies és szexi darabokat preferálja, de ami az igazat illeti, ő egy egyszerű fehér pólóban is képes dominaként viselkedni. Az előbb említett Oroszlán tökéletes vetélytársa.

Bak

(12.21.-01.20.)

Egy Bak csillagjegyben született nő maga a megtestesült elegancia. Titka a részletekben, egy-egy gallérban, csipkében vagy szabásban rejlik. Kimért, ám mégis csinos és önazonos. Imádja az alapdarabokat, a fekete a fehér és a barna árnyalatait mesterien képes kombinálni. Soha nem él vissza tökéletes alakjával és csak akkor veszi le a magassarkút ha a túrázni megy. Ő az aki, tényleg soha nem okoz csalódást és akkor is élére vasalt nadrágban jelenik meg, ha rossz napja van.

csillagjegy
A Bak imádja az alapdarabokat / kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix