Barion Pixel Ezt a 4 csillagjegyet jobban fenyegeti a válás, mint a többit – Coloré

Ezt a 4 csillagjegyet jobban fenyegeti a válás, mint a többit

2023. 07. 10.

Amikor szerelmesek vagyunk, senki sem gondol arra, hogy a kapcsolat egyszer véget érhet, akár csúnyán, válással és vitákkal.

A válások aránya nőtt az elmúlt évek során, különösen a covid miatti zárlatok idején és után. Van, aki állandóan több figyelmet és édes semmittevést követel, van, aki több térre vágyik egy kapcsolatban, de ezeknek oka lehet a kompatibilitás hiánya is. Néhányan megtalálják a módját, hogy hosszú távon együtt éljenek, alkalmazkodjanak, de vannak, akiknek egyszerűen nem ez nem sikerül. A következő csillagjegyek erősebb késztetéssel hajlanak a válás felé, ha a házasságuk megromlik.

csillagjegy, válás
Forrás: Unsplash

Kos

Amikor megházasodik, heves, ezer fokon ég, motivált és örökkétartó érzelmi kapcsolatot keres partnerével. Ám amikor úgy érzi, hogy nem maradt elég erős érzelmi kötődés közte és partnere között, netán a szenvedély tűnik el a hálószobából, akkor a Kos jobbnak látja, ha véget vet a kapcsolatnak – legyen az együttjárás vagy házasság. Amikor egy Kos elválik, nincs többé visszaút hozzá.

Ikrek

Amikor az Ikrek olyan pontra érnek el a házasságukban, amikor úgy érzik, hogy nem éri meg a befektetett idő, energia, pénz a kapcsolatba, mert a másik nem viszonozza, akkor a válás mellett dönthetnek. Utálják, ha csak ők pakolnak a közösbe, a másik pedig kiélvezi azt.

csillagjegy
Forrás: Unsplash

Oroszlán

A csillagjegy szülöttei nagy jelentőséget tulajdonítanak a hűségnek. Elvárják, hogy partnerük lojális legyen mindenben. Ha partnerük megcsalja őket, vagy átveri, úgy döntenek, hogy beadják a válókeresetet. A hűtlenség egy olyan dolog, amit soha nem tolerálnak az Oroszlánok egy kapcsolatban.

Skorpió

Domináns és birtokló személyiségük van, hajlamosak gúzsba kötni partnerüket. Az erős kötés több konfliktust okozhat, a lázadásra pedig megint csak rosszul reagálnak. Amikor a Skorpió úgy dönt, hogy olyan személlyel házasodik, aki nem szereti a korlátozásokat, a házasság feltehetőleg idővel véget ér. A Skorpiók maguk teszik tönkre a kapcsolatot.

Borítókép forrása: Unsplash