Barion Pixel 3 csillagjegy, akiknek nem lesz túl szerencsés a 2024-es év – Coloré

3 csillagjegy, akiknek nem lesz túl szerencsés a 2024-es év

2024. 04. 01.

Nem minden napfény és szivárvány, bizony néhány csillagjegynek ez az év sem lesz épp zökkenőmentes és könnyed.

Minden év új lehetőségeket hoz, új döntési helyzetek elé állít, és új választásokat kínál. Valószínűleg mindannyian azt reméljük, hogy a 2024-es év fenomenális lesz majd számunkra, de az igen meglepő volna. Egyes csillagjegyek számára az új esztendő biztosan áldásos lesz, viszont más zodiákusok szerencsétlen események és akadályok sorozatába ütközhetnek, mivel a csillagok és bolygók nem nekik kedveznek majd. Azért fel a fejjel, sokat számít a pozitív hozzáállás!

csillagjegy
Forrás: Getty Images

Rák

Az új év hoz örömet és sikert, de fájdalmat és kudarcot is. Végre elengedi a negativitást és a sérelmeit, amit a Rák a hozzá közel álló egyénektől szenvedett el. Az új évben a csillagjegy keresi és elfogadja a változást. Bőven lesznek érzelmi akadályok, ezért ne riadjon vissza az önszeretettől, és a szeretteivel való nyílt kommunikációtól. Családi és baráti szempontból sok jó dolog vár a Rákokra, a szerelmi életük viszont őrült és kaotikus lesz, és a dolgok intenzív hullámvasutat tartogatnak. A pénzügyi tudatosságot érdemes fókuszba tenni és akár szakértőkkel is egyeztetni, különben megüthetik a bokájukat.

csillagjegy
Forrás: Getty Images

Oroszlán

Váratlan akadályokkal, szakmai kudarcokkal és feszült kapcsolati helyzetekkel kell szembenéznie a csillagjegy szülötteinek 2024-ben. Ám az Oroszlán karizmatikus és önbizalommal teli jelleme segít boldogulnia viszontagságok közepette. Nehéz lesz, de alázatosnak és nyitottnak kell lenniük az új tapasztalatokra, fel kell fedezniük belső kreativitásukat, és ki kell menniük a szabadba, hogy feltöltődjön a lelkük. Ha útmutatást keresnek, érdemes a közeli környezetük tagjaihoz fordulni. Ahogy megbékél élete nagy veszteségeivel, az év második felében már nagy eszmélések és új világok tárulhatnak fel. A szerelem próbára teszi, olyannal kerülhet közeli viszonyba, aki vagy messze él az Oroszlántól, vagy még nem teljesen szabad státuszú. Vigyázzanak az egészségükre, kerüljék a helytelen étkezést és a felesleges stresszt!

Szűz

Kihívásokkal teli év vár rájuk. Sokféleképpen változnak, fejlődnek, túlnőnek sok olyan emberen, kapcsolaton és akár munkahelyen, amelyeket egykor kedvesnek tartottak, így nehéz lesz meghozni bizonyos döntéseket. A Szaturnusz jelenléte zűrzavart okozhat a szerelmi életükben, nehéz lesz megélni a romantikát és az élvezeteket. Ha kellőképp bízik intuícióiban, akkor anyagi fronton pozitív változások következhetnek be 2024-ben, materiálisan megszilárdulhat a Szüzek élete. A családban viták adódhatnak, muszáj lesz türelmet és empátiát gyakorolnia a heves csillagjegynek.

Borítókép forrása: Getty Images