Barion Pixel A szerelem időszaka: 3 csillagjegy, akikre rátalál az igazi – Coloré

A szerelem időszaka: 3 csillagjegy, akikre rátalál az igazi

2023. 10. 06.

Mindenki vágyik a szerelemre, egy társra, arra, hogy ne legyen egyedül, megossza a boldog perceket – még azok is, akik tagadják. Néhány csillagjegy most bátran remélhet!

A szerelemről a legtöbbünknek a tavasz jut az eszébe, a rügybe bomló fák és virágok, a zsongó méhek, a lepkék a kertben és a gyomrunkban, a megújulás időszaka. Pedig a nagy Ő igazából bármelyik évszakban beléphet az életünkbe, annak ellenére, hogy ősszel és télen a hideg miatt talán az ember lelke is kicsit begubózik, a biztonságot, csendet keresi. Ámor azonban képes ezen átlendülni és ennek a három csillagjegynek bizony most fel kell készülnie, mert a szívük ősszel is virágba borulhat.

szerelem, csillagjegy
Forrás: Unsplash

Mérleg

A Mérleg időszaka szeptember 23-tól október 22-ig tart és emiatt rengeteg energia is érkezik a jegy szülöttei számára a csillagok közül. Ez az ősz lehet a ragyogás ideje. A Mérleg csillagjegyűek romantikus jellemek, akik szeretnek másokat elbűvölni együttérző és érzéki energiájukkal. Idén ősszel a szerelem a sarkon várja őket, amint a nap feltölti a Mérleg szellemét, felhatalmazva érzi majd magát, hogy egy szerelmi kapcsolatra nyitott legyen. Hajlamos lehet kockázatot vállalni, és ezt jól is teszi, mert a szerelem néha áldozattal jár. Ahhoz, hogy megnyissa ezt a “kaput”, a Mérlegnek születésnapján nem ajándékot kell várnia, hanem neki kell megajándékoznia másokat jóakarattal.

Kos

Szeptember 29-én az ősz első teliholdja a Kos jegyében állt. Ez a tökéletes időszak így számukra, hogy szerelmi kapcsolatot keressenek. A Kos teliholdja nagy energiával tölti el a csillagjegy képviselőit, ami kitart még néhány hétig. Lehetséges, hogy ebben az időszakban erős érzelmeket érez majd, és ez a tökéletes alkalom a kockázatvállalásra is. A Kos teszi, amit akar, megszerzi, amit akar, és ha erőt érez, akkor nem adja fel. Most sanszos, hogy rátalál arra, amit vagyis akit keres!

csillagjegy, szerelem
Forrás: Unsplash

Skorpió

A Nap a Skorpióba lép, így ebben az évszakban érezni lehet a Skorpió titokzatos szellemiségét. Október 12-én a Mars a Skorpió jegyébe is beköltözik, így ősszel extra erőt ad a csillagjegy számára. Lehet, hogy hajlamosabb lesz most a romantikus kockázatvállalásra. A Nap és a Mars a Skorpióban lehetőséget ad számukra, hogy változást hozzanak az életükbe a szerelem terén, csak engedjék, hogy megnyíljon a szívük.

Borítókép forrása: Unsplash