Barion Pixel Szex a csillagokban: 5 csillagjegy és a legrosszabb rémálmuk a hálószobában – Coloré

Szex a csillagokban: 5 csillagjegy és a legrosszabb rémálmuk a hálószobában

2024. 06. 08.

A csillagjegyünk még az intim dolgainkról is árulkodik, például azt is tudni vélik az asztrológusok, mi a gyengénk a lepedők között.

Alábbhagy a libidó, nincs elég idő az előjátékra, zavar a nappali fény vagy esetleg nem megy valami kis piszkos fantázia nélkül? Bizonyos dolgok kimondottan rombolóak lehetnek a hálószobában és mindenkinek megvan a személyre szabott rémálma, amit nem akar átélni egy szerelmeskedés alkalmával. De vajon mennyi köze van ehhez a csillagjegyünknek?

Bika

Az érzéki természetükről ismert földi jegyű Bikák komoly akadályba ütközhetnek, ha váratlan dologgal szembesülnek intim rutinjuk során. A hirtelen jövő meglepetések kényelmetlenül érintik és teljesen kizökkentik. Ez lehet akár egy telefonhívás, egy ablakon berepülő állat vagy egy elsietett “szeretlek”.

#ezovagyok

csillagjegy
Forrás: Getty Images

Oroszlán

Az Oroszlán csillagjegyűek figyelemre és csillogó szempárra vágynak, olyan partnerre, aki vágyakozva és rajongva tekint rájuk. Az elismerés és a dicséret hiánya lelassíthatja és teljesen lelankaszthatja a lángoló szenvedélyüket.

#ezovagyok

0 /eletmod/ezoteria/csillagjegy-remalom-ezo/