Barion Pixel 4 csillagjegy páros, akik tökéletesen passzolnak az ágyban – Coloré

4 csillagjegy páros, akik tökéletesen passzolnak az ágyban

2022. 04. 26.

A csillagjegyünk rengeteg tulajdonságunkra, reakciónkra adhat magyarázatot, arra azonban kevesen gondolnak, hogy más csillagjegyekkel való kapcsolatunkra és a velük való kémiára is hatással van.

A csillagjegyünk fontos szerepet játszik a szerelemben és a párválasztásban, ezáltal pedig a szexben is…

Csillagjegy
Forrás: Unsplash

Természetesen akadnak kivételek, de sokszor bizonyosodik be, hogy tényleg van igazság abba, hogy egy tűz és vízjegyű vagy éppen egy föld és levegő jegyű személy mennyire szenvedélyes vagy éppen hideg az ágyban való közös teljesítményük során. A következő csillagjegyek viszont úgy vonzzák egymást, mint a mágnes.

Kos-Skorpió

A tűzjegyű Kos, és a vízjegyű Skorpió hiába különbözőek mások szemében, ők egymás tükörképeit vélik felfedezni egymásban. Találkozásuk olyan, mint egy atomrobbanás, ami a szexben csak még erőteljesebben nyilvánul meg. Nincs olyan vad vágyuk, amit ne tudnának vagy ne akarnának megélni a másikkal. Egymás számára testesítik meg a tökéletes szexpartnert, ami az évek múlásával sem kopik.

Ikrek-Halak

Ahogy telik az idő, úgy csiszolódnak össze, ám amikor teljesen felengednek egymás előtt nemcsak a levegő, de a szexuális vágy is forró izzásba kezd közöttük. Mindkét csillagjegy igen érzelmes, így nekik az együttlét csak szerelemből tud igazán vad és megismételhetetlen lenni.

Csillagjegy
Forrás: Unsplash

Bak-Szűz

A Szűz zárkózottságának feloldásához sok időre van szükség, ám a Bak türelme erre tökéletes. Ők ketten, ha nem is a legvadabb jegyek, egymással a legszebb szexuális együttléteket élhetik meg. Főleg, ha mindketten elengedik a fantáziájukat.

Nyilas-Mérleg

Minden porcikájukkal kívánják a másikat és, ha végre ágyba bújnak egymással, biztos, hogy sokáig nem fognak betelni egymással. Ők a megtestesült tökély, ha szexről van szó.