4 csillagjegy, akik igazi gyógyítók a kapcsolataikban – valakinek ez a lételeme

2023. 09. 18.

Az asztrológiában bizonyos csillagjegyek rendkívüli tulajdonságokat mutatnak, amelyek túlmutatnak a hétköznapokon.

A veleszületett gyógyító erő sokak szerint ismert dolog, sokan pedig szkeptikusan fogadják. Pedig bizonyos csillagjegyekben megvan ez a misztérium. A gyógyító képesség kiterjedhet akár a fizikai síkra is, de legtöbbször a lelki és mentális dimenzióban kezdődik meg a helyreállító munka.

csillagjegy
Forrás: Unsplash

Halak

Álmodozó empaták, akiknek hatalmas a beleérző képességük. Intuitív természetük és mély érzelmi megértésük páratlan gyógyítókká teszi őket. Uralkodó bolygójuk a Neptunusz, ami felruházza őket, hogy mások érzelmeit érzékeljék, vigaszt és megértést nyújtsanak. Mélyen össze tudnak kapcsolódni másokkal, biztonságos teret adnak az érzelmi felszabaduláshoz és gyógyuláshoz.

Rák

Táplál és gondoskodik, uralkodó bolygójuk a Hold, ami a természeti népek szerint is kiemelt forrása lehet a gyógyításnak, nem véletlen a holdfürdő rituálé. A Rák csillagjegyű ember nagyon együttérző, szeret pátyolgatni, gondoskodni és megértéssel hallgatni másokat. Az érzelmi sebeket ösztönösen gyógyítják az odafigyeléssel és a sok szeretettel, amit átadnak.

Szűz

A problémákat villámgyorsan orvosolva képes arra, hogy másokat a gyógyulás útjára vigyen. A Merkúr energiáival rendet teremtenek a káoszban, aprólékosan kezelik a részleteket és rávilágítanak a megoldandó dolgokra, ezáltal tudatos gyógyulásra sarkallják szeretteiket.

Skorpió

Erejük átalakító, főnixszé változtatják a szenvedőt. Intenzív és mély megélésű emberek, a Plutótól nyert erejükkel regenerációra és megújulásra motiválják az általuk kedvelt embereket. Gyógyítóként segítik az elengedést illetve a változás elfogadásának folyamatát. A Skorpiók képessé tesznek másokat arra, hogy szembenézzenek félelmeikkel, ezáltal mély belső növekedés és gyógyulás indulhat meg.

Borítókép forrása: Unsplash