Barion Pixel 3 csillagjegy, akiknek csokitojás mellett pénzt is hoz a húsvét – Coloré

3 csillagjegy, akiknek csokitojás mellett pénzt is hoz a húsvét

2024. 03. 29.

A húsvét egyet jelent a családi programokkal, a locsolkodással, a nagy eszem-iszommal, és a pénzgyűjtéssel. Legalábbis bizonyos csillagjegyek esetében.

A húsvét beköszöntével vége a hivatalos 40 napos böjtnek és kezdetét veszi a mulatság, a tojások festése, elrejtése és megkeresése, az ajándékok felkutatása, a sütemények készítése, a sonka felvágása. A családok találkoznak, a fiúk locsolkodnak és mindenki vidám hangulatba kerül, főképp a gyerekek, akik a tavaszi szünetet töltik. A locsolkodás egyik velejárója hazánkban, hogy a gyerekek pénzt is gyűjtögetnek. Ám ebben az időszakban nemcsak számukra nyílik meg az anyagi bőség lehetősége, az ünnepi energiák egyes csillagjegyek pénztárcájának is kedvezhetnek.

Rák

A gondoskodó csillagjegy nagyon szereti az ünnepi készülődést, mert ilyenkor használhatja szeretetnyelvét a figyelmességet, a gesztusokat és az adás képességét, az ételek és a hangulat által. A Rák számára áldásos időszak a húsvét, szerettei meghálálják a törődést, az univerzum pedig anyagi oldalról fogja kompenzálni egy nem várt bónusz képében.

csillagjegy
Forrás: Getty Images

Skorpió

A tűzről pattant és sötét mágiát dédelgető csillagjegy valójában nagyon is érzelmes és fontos számára, hogy az ünnepeket szeretteivel élje meg. A Skorpióknak azonban most adódik egy lehetősége, hogy a tavaszi időszakban plusz pénzt szerezzenek, így dönteniük kell a karrier, munka illetve a család között.

Ikrek

Imádnak csacsogni, a közösségi vérkeringésben ott lenni, tudni mindenről. Húsvét alkalmából sok lehetőségük lesz a társalgásra és mások, akár új emberek megismerésére is. A beszélőkéjük most kifizetődő lehet számukra, szó szerint is, mert új anyagi profit ütheti a markukat, ha nyitottak pár új lehetőségre.

Borítókép forrása: Getty Images