Barion Pixel 5 csillagjegy, akik az asztrológia szerint a legtovább élhetnek – Coloré

5 csillagjegy, akik az asztrológia szerint a legtovább élhetnek

2023. 11. 24.

A hosszú élet záloga több tényezőtől függ, például az egészségtől, az életmódtól és a genetikai adottságtól, de van, aki szerint a csillagoktól is.

Az asztrológusok sok-sok mindent feltártak már azzal kapcsolatban, milyen összefüggés van a csillagjegyünk és életünk útja között. Az állatöv egyes jegyei állítólag tovább élhetnek, mint mások. A szakemberek szerint ezt a hosszú életet az egészségesebb életmódjuk miatt és pozitívabb attitűdjük miatt képesek végső soron elérni ezek a zodiákusok. Vajon melyik az az 5 csillagjegy, aki akkor is szép hosszú életre számíthat, ha nem Okinawára született?!

csillagjegy
Forrás: Unsplash

Bak

ŐK számíthatnak talán a legtovábbi Földön töltött időre. Nagyon komoly és elszánt emberek, akik keményen dolgoznak a sikerért az életben, és ugyanilyen figyelmet és energiát szentelnek az egészségüknek is. Kerülik a stresszt és, ha mégis benyelik, igyekeznek mihamarabb oldani azt.

Kos

Elszánt a munkában, a szerelemben, a hobbijaiban, és abban is, hogy sokáig akar élni, ráadásul kirobbanó formában. A Kosok szeretnek mozgásban lenni, sportolni, és a lelkük is mindig energiával teli. Imádják a humort, ami oldja a stresszt és írtja a szabadgyököket.

Szűz

Hihetetlen problémamegoldók, mindig feladatként tekintenek az akadályokra, így a stresszt is másképp élik meg. Nem restek tenni magukért és a szeretteikért is, amibe beletartozik a minőségi táplálkozás, az utazás és a wellness-mindness. Ha orvosi gondjuk adódik, addig mennek, míg nem találnak valós gyógyírt.

Ikrek

Kirobbanó optimizmus, pozitív szemlélet és vidámság birtokosai. Képesek szembesülni a nehézségekkel, nem futamodnak meg, vagyis nagyon tudatosan élnek. Emiatt, és mert tudják azt is nagyon, miként kell kiélvezni az élet örömeit, hosszabb Földi létre számíthatnak.

csillagjegy
Forrás: Unsplash

Mérleg

A harmónia és egyensúly tartása miatt igazán vitális jegy. Nem hagyják el magukat, néha kicsit hipochonderek, ezért viszont azonnal mennek orvoshoz, ha gondjuk akad. Így elkerülhetik a komolyabb betegségeket.

Borítókép forrása: Unsplash