Barion Pixel 3 csillagjegy, akiknek valószínűleg lesz második házassága is – Coloré

3 csillagjegy, akiknek valószínűleg lesz második házassága is

2023. 07. 16.

Vannak csillagjegyek, akik még akkor is hiányosnak érzik magukat, ha van házastársuk, párjuk.

Bizonyos csillagjegyek nagyobb valószínűséggel válnak, mint mások. Aztán, hogy vigaszt nyerjenek, ezek az emberek gyakran másodszor is megkeresik a nagy szerelmet. Az ilyen csillagjegyek nyitottak arra, hogy másodszor is házasodjanak, és még jobban is szeretnék, ha sikerülne természetesen, mint az első próba. Az alábbiakban bemutatjuk azokat a csillagjegyeket, akiknek valószínűleg lesz második házassága.

csillagjegy, házasság
Forrás: Unsplash

Bika

Ők a kapcsolatok stabilitása és biztonsága iránti vágyukról ismert csillagjegy. Ha az első házasságuk nem felel meg az elvárásaiknak, valószínű, hogy olyan partnert keresnek, aki meg tudja adni számukra azt a stabilitást és érzelmi biztonságot, amire vágynak. Nem fognak megelégedni kevesebbel.

Mérleg

Ennek a csillagjegynek a képviselői fontosnak tartják a harmóniát és az egyensúlyt kapcsolataikban. Ha az első választottjuk nem biztosítja számukra a keresett egyensúlyt és harmóniát, idővel keresnek olyan partnert, aki ezt az esélyt megadja nekik egy második házasságban. Nem váltanak egykönnyen, sokáig mérlegelnek és vívódnak, de ha érzik, hogy megvan a nagy Ő, akkor végre elengedik az előző ágat.

házasság
Kép forrása: Pexels

Skorpió

Intenzív érzelmi mélységükről és szenvedélyükről ismertek. Ha úgy érzik, hogy első házasságukban nem értékelik őket, nem rajonganak értük, nem kapnak meg mindent, ami jár, minden bizonnyal keresni fognak valakit, aki intenzitásuknak és szenvedélyüknek megfelelő. Egy Skorpió nem fél harcolni, akár harmadszor is gyűrűt válthat.

Borítókép forrása: Unsplash

0 /eletmod/ezoteria/csillagjegy-hazassag-masodik/