Barion Pixel Ez a 3 csillagjegy a leghajlamosabb a gazemberségre – Coloré

Ez a 3 csillagjegy a leghajlamosabb a gazemberségre

2024. 06. 02.

Csalók, főgonoszok, bűnelkövetők – nem igazán pozitív dolog ennek a listának az élén állni. De vajon, mely csillagjegyek tudnak azzá válni leginkább?

Az asztrológia lebilincselő birodalmában a csillagjegyeink számos személyiség vonással és tulajdonsággal kelnek életre. És vannak köztük negatívak is, olyanok, amelyek a gonoszság spektrumán helyezkednek el, ha tetszik, ha nem. Ezeket a zodiákusokat gyakran félreértik vagy ellenségként ábrázolják, mivel lényüknek vannak sötétebb aspektusai.

A gazemberség csak az érem egyik oldala, minden ember rendelkezik egy sor olyan tulajdonsággal, amely hozzájárul egyediségéhez és szerethetőségéhez.

Nézzük azt a három csillagjegyet, amelyek leginkább a gazemberség megtestesítői.

csillagjegy, gonosz
Forrás: MAX

Skorpió

Rejtélyes természetük és mélyen megélt érzelmeik olykor arra késztetik őket, hogy belépjenek az árnyékok világába, éles elméjüket manipulációra használva. A Skorpiók hevesek, irányítani és birtokolni akarnak, eziránti vágyuk pedig olyan titokzatos aurát teremthet, amely bonyolult és kétes cselekményeket eredményez. A Skorpiók tettei nem mindig igazodnak a hagyományos erkölcsökhöz, személyiségük összetett és minden helyzetben magukat igazolják.

Bak

Jellemük olyan ambíciót és elszántságot áraszt, amely miatt gonosz tulajdonságokkal is összefüggésbe hozhatók. A Bakok ugyanis céljaik elérésére érdekében megingathatatlanok, olyan nehéz döntések meghozatalára is képesek, amelyek nem éppen empatikusak, sőt a személyes haszonszerzést helyezik előtérbe. A Bakok olykor számító hozzáállása és könyörtelen stratégiáik gonoszul hatnak másoknak.

Kos

A Kos tüzes és dinamikus, olykor antihős, ha nem a mi oldalunkon áll, mert mindenen átgázol. A Mars által uralt tűzjegy rettenthetetlen és merész, impulzív természetű, aki a kihívásokkal mindig szembenéz. Ez sokszor akár az agresszió és a konfrontáció auráját kelti körülöttük. A Kos csillagjegy magabiztossága és dominanciájának érvényesítése félelmet kelt másokban, provokatív figura képét festi, aki jól boldogul konfliktusban. Mivel éles eszűek és kreatívak, akit erővel nem tudnak legyőzni, azt manipulálva fektetik két vállra.

Borítókép forrása: MAX

0 /eletmod/ezoteria/csillagjegy-gonosz-gazember/