Barion Pixel Pech-guruk: 4 csillagjegy, akik sokszor balszerencsések – Coloré

Pech-guruk: 4 csillagjegy, akik sokszor balszerencsések

2024. 05. 12.

Balszerencsés időszaka mindenkinek szokott lenni. Gondoljunk csak a kocsi javíttatására, a plusz kiadásokra, szakításra vagy veszteségre, amelyek vannak, hogy egyszerre történnek az életünkben. Egyesek azonban úgy vélik a csillagjegyünknek is sok köze lehet ahhoz, hogy ki, mennyire vonzza be ezeket a dolgokat.

Csillagjegyünk – ahogy azt már többször is írtuk – sokak szerint meghatározza sorsunk, életünk alakulását. Vagyis azt is, miben és mennyire vagyunk erősek, milyen képességeink vannak, valamint hogyan tudunk kapcsolatokat kiépíteni.

Balszerencse
Forrás: Unsplash

Mindannyiunk életében van legalább egy olyan személy, akivel mindig történik valami rossz, valami peches. Ezen általában viccelődünk vagy nevetünk, pedig a spirituális gondolkodású emberek szerint sok köze van a zodiákusunknak is a balszerencse áradásában, ami négy csillagjegyre valóban igaz lehet.

Bika

A Bika csillagjegy szülöttei megnyerőek, szépek és okosak. Ám van egy kifejezetten rossz és érthetetlen oldaluk is, ami miatt a karma újra és újra leszokott csapni rájuk, méghozzá balszerencse formájában. Sokszor történnek velük rossz és megmagyarázhatatlan dolgok, illetve gyakran találják magukat olyan helyzetekben, amelyekből még akkor is ők jönnek ki rosszul, ha nem is ők voltak a hibásak.

Csillagjegy
Forrás: Unsplash