Barion Pixel 5 csillagjegy, akik különleges édesanyákká válhatnak – Coloré

5 csillagjegy, akik különleges édesanyákká válhatnak

2023. 05. 07.

Az idei anyák napja apropóján lássuk, melyik csillagjegy, milyen az anya szerepben!

Nem számít, mennyire idegesít néha vagy bábáskodik felettünk, nincs senki, aki nagyobb jelentőséggel bírna az életünkben, mint az anyukánk. Ő az a személy, aki világra hozott, megtanított a szeretetre. Ő az a személy, aki gondoskodott rólunk, amikor a legnagyobb szükségünk volt rá. Ha ismerjük a különböző csillagjegyek jellemzőit édesanyaként, talán még ajándékot is könnyeben választunk nekik erre a jeles alkalomra.

Az asztrológia sok választ adhat arra is, miért olyan a kapcsolatunk a szüleinkkel, amilyen, és arra is szolgálhat tippekkel, milyen típusú anyává válunk, ha eljön az ideje. Persze nemcsak a csillagjegy befolyásolja azt, hogy ki, milyen édesanya, hiszen bármelyik állatövi jegy képviselői között akadnak csodálatos anyukák, ez vitán felül áll. Az pedig megint csak tény, hogy mindenkinek a saját anyukája a legjobb. De nézzük, milyen jellemzőik lehetnek a horoszkóp alapján!

csillagjegy, anya
Forrás: Unspalsh

Kos

Egy Kos csillagjegyű anya, soha nem adja fel. Tele van energiával, mindig készen áll a kihívásokra, és bármilyen helyzetben megbízik a megérzéseiben. Valószínűleg rendkívül versengő, amikor társasjátékot játszik a gyerekével és nem áll távol tőle a pikírt humor sem. A Kos mama megtanít arra is, hogy legmerészebb álmainkat valósítsuk meg, és keményen küzdjünk a vágyainkért. Rettenthetetlen harcos, aki erős szövetségese gyermekének.

Rák

A Rák a legegyüttérzőbb és leggondoskodóbb csillagjegy az összes közül, ami olyan anya típust eredményez, aki mások szükségleteit a sajátja elé helyezi. Érzelmi természete olykor sok, terhes lehet, de másképp nem is tudná magát adni. Hihetetlenül melegszívű és találékony, így remek partner gyermeke kézműves vagy művészeti tevékenységében. A Rák anyukák mindig igénylik, hogy gyermekük hazalátogasson.

anyák napja
Forrás: Pexels

Szűz

Ezek az édesanyák mindig mindenre tudják a választ, élő emberi enciklopédiák, ha a gyermekük tanításáról van szó. A Szűz emlékszik minden apró részletre, így olyan anyává válik, aki emlékszik a sajátosságainkra, és jobban megért minket, mint mi magunk. Ragaszkodik a szabályokhoz, és időnként túlságosan aprólékos is tud lenni, szervezési-tervezési kvalitásait a szülői munkaközösségben mindenki irigyli.

Nyilas

Ők a tipikus “hippi” anyukák, akik mindig tele vannak késztetéssel a kalandra, nem tudnak egy percig sem nyugton lenni. Sok izgalmas pillanatot szerezhetnek gyerekeiknek, mindig van egy új ötletük, be lehet barangolni velük a fél világot. Viszont ez az örökmozgóságuk olykor megbízhatatlanná is teheti őket.

anya
Forrás: Shutterstock / PuzzlePix

Oroszlán

Van benne valami, ami megkülönbözteti őt mindenki mástól, és valószínű, hogy nem igazán illik bele egyik tipikus anya formába sem. Bolondos természete mindig arra ösztönöz, hogy önmagad legyél, mert a nap végén édesanyád soha nem hajlik meg a többség és az elvárások előtt, nem áll be a sorba. Megtanít, hogyan álljunk ki magunkért, hogyan maradjunk egyediek és erősek.

Borítókép forrása: Pexels