Barion Pixel Április végén mindenki megcsodálhatja a pink szuperholdat! – Coloré

Április végén mindenki megcsodálhatja a pink szuperholdat!

2021. 04. 23.

A hold változásai sok emberre hatással vannak, akár álmatlanságot is okozhat például a telihold. Ha így járnánk legközelebb, legalább lesz miben gyönyörködni.

Hétfőn és kedden ugyanis az úgynevezett pink szuperhold jelensége várható az esti égbolton. Sajnos az égitest nem vált ugyan pinkre, de árnyalatában változás várható, mérete 14%-kal lesz nagyobb optikailag, mint egy normál teliholdnál, és sokkal fényesebb is lesz az égitest. Mindezt az okozza, hogy a Hold a keringési pályáján a legközelebb lesz április végén a Földhöz.

Szuperhold
Forrás: pexels.com

Akik kicsit is spirituálisak vagy hisznek az asztrológiában, azok változásokat is várhatnak a szuperholdtól. Itt most nemcsak arra kell gondolni, hogy esetleg nem megfelelően fogunk aludni, vagy felébredünk éjszaka, esetleg a kutyánk fog élénkebben ugatni. A szuperholdak a csillagjegyeket is mozgásba hozzák, minden állatövi jegy pozitív és negatív tulajdonságait felerősítheti.

Kicsit hasonlóan a milliószoros napokhoz, ilyenkor ajánlott a céljainkra, álmainkra koncentrálni, mert mozgásba hozhatjuk magunk körül az univerzumot. Alkalmas lehet ez az időszak a tervezgetésre, a megújulásra, belevágni olyan dolgokba, amiket eddig halogattunk, ugyanis nagyobb energiákkal leszünk feltöltve a hold által.

A tűz jegyek szülöttei vigyázzanak, mert ingerlékenyebbek lehetnek mostanában, míg a halogatók és megalkuvó csillagjegyek végre kiléphetnek a reflektorfénybe. A mérlegek döntésképességét is megnövelheti a szuperhold, tehát érdemes most határozni olyan dolgokban, melyekkel eddig nem jutottunk dűlőre.