Barion Pixel Amire mindenki kíváncsi volt: csillagjegyek féltett titkai – Coloré

Amire mindenki kíváncsi volt: csillagjegyek féltett titkai

2021. 05. 26.

A magabiztosnak tűnő Bika valójában félszeg? A mindennel kalkuláló Mérleg hibázik? Bizony, minden jegynek megvan a maga gyengesége, amit jobbnak vél eltitkolni.

A Kos mindig fejjel megy a falnak, magabiztos és kitartó. Jó tudni azonban, hogy néha forrófejűsége miatt fogalma sincs, miből mi fog kisülni; ám bármi is lesz a végeredmény, eladja, hogy azt ő pont úgy tervezte.

Csillagjegy Felelem
Forrás: unsplash.com

A magabiztos Bika valójában retteg a csalódástól és a szerelem érzése is megrettenti, ezért amikor egy új kapcsolatba kerül, vagy akár csak baráti ismeretséget köt , egy jó darabig bizalmatlan. Időbe telik míg a falai leomlanak, és kötődni vagy tartozni mer valakihez.

A kritikus Ikrek jegy bámulatosan tud személyiséget váltani. Titka, hogy mindig ahhoz alkalmazkodik, aki aktuálisan a közelében van. Nem mondható napraforgónak vagy kétszínűnek, mert nem áskálódik, de csillagjegyi taktikának ez mindenképp beillik.

A Rák kedves, barátságos, higgadt kisugárzása csak látszat. Konfliktuskerülő személyisége miatt általában inkább kedveskedik, vagy meghunyászkodik, pedig legszívesebben ütné-rúgná azt, aki el akarja nyomni.

Az Oroszlán látszólag büszke, kicsit öntelt, de mindenképp elégedett magával, és semmi nem kell, hogy ezt bizonygassa. Pedig ő is éppoly ingatag és érzelmes, mint mások, hiába jár emelt fővel, szüksége van a pozitív visszacsatolásokra.

A Szűz mindent megold, ügyesen szervez, pillanatok alatt kitalálja a megoldást a problémákra, a felszín alatt azonban rengeteget stresszel ezek miatt. Maximalista, így elvből tudnia kell mielőbb mindenre a választ, és ez hajtja. A tökéletessége mögött a hibázástól való félelme áll.

A Mérleg titka, hogy hiába végez számításokat, hiába kalkulál mindennel előre és vázol fel magában 100 lehetséges megoldást, be van rezelve, hogy egy 101. tényező majd mindent felborít. A Mérleg magabiztosnak tűnhet, aki mindenre fel van készülve, holott ugyanolyan frusztrált, mint bárki más.

A Skorpió retteg a csalódástól, hogy elhagyják vagy megcsalják. Ezért is mar azonnal, a legkisebb vélt sérelemre is. Ez sokszor elhamarkodott, utána pedig emészti magát, ha ez kiderül.

A Nyilas fél az elköteleződéstől, a szabadsága feladásától, de legalább ennyire vágyik is a szerelemre, hogy valakihez tartozzon. Sokan ezért nem értik önmagával ellentétes viselkedését egy kapcsolatban – valójában ez a titok áll a háttérben.

A Bak sokszor karrierista, szeret bulizni, mindig azt nézi, mi az érdeke. Nem nyom el másokat, de nem is nagyon veszi figyelembe. Aztán a nap végén mégis attól tart, hogy egy idő után egyedül marad, mert mindig önmagát helyezte a legelső helyre.

A Vízöntők látszólag jól feltalálják magukat, önazonosak, nyitottak. A valóságban ezt az mozgatja, hogy félnek attól, hogy valahova nem illenek be. Márpedig nem akarnak körön kívül maradni, nem viselik el a kitaszított helyzetet.

A Halak jegyűek tele vannak nagy álmokkal és tervekkel, de ebből sok nem valósul meg, mert valójában nem tudják, mit akarnak igazán. Kicsit elveszettnek érzik magukat, de nem szeretik beismerni, hogy szükségük lenne iránymutatásra, vagy valakire, aki navigál.