Barion Pixel 3 csillagjegy, akik remek apukákká válhatnak – Coloré

3 csillagjegy, akik remek apukákká válhatnak

2022. 01. 26.

Szülőnek lenni egy örök hullámvasút, de vannak csillagjegyek, aki valóban erre a szerepre születtek.

Mindenki ismer olyan csillagjegyeket, akik az ujjuk köré csavarják a gyereküket, és az minden szavukon csüng. Mások meg nem győzik hatszor körbekergetni a visongó gyereküket a játszótéren, ha haza akarják vinni.

Csillagjegyek
Forrás: Unsplash

Jó szülőnek lenni persze tanulható dolog, és bárki azzá válhat, ha van benne elég szeretet, odafigyelés, türelem, empátia. Némelyik csillagjegynek úgy tűnik, könnyebben megy az apaság, ezért tőlük érdemes ellesni a fogásokat.

A Szűz férfiak (és nők is) elég határozottak, erős akaratúak, így nem tűrnek ellentmondást. Ehhez már a gyerekeik is elég korán hozzászoknak, és bár rengeteg szeretetet adnak, a katonás diktálás mindig ott lesz a repertoárban. A Szűz apák szigora néha könnyeket is csal a gyerekük szemébe, de cserébe stabil, erős apamintát kapnak, aki megtanítja őket túlélni minden helyzetben.

Csillagjegy, akik
 a legjobb apukák
Forrás: Unsplash

A Kos férfiak határozottak, robbanékonyak, kreatívak és érzelmesek. Ha megérik náluk az elhatározás, hogy apukák lesznek, akkor 100%-ig erre koncentrálnak és az élet legcsodásabb kihívásának élik meg az utódgondozást. A Kos apák támogatják a gyerekeik önmegvalósítását, és minden kalandban benne vannak, viszont azt is szeretik, ha az ő akaratuk is érvényesül. A türelem nem az erősségük, de mivel imádják gyermekeiket, képesek ebben is fejlődni.

A Vízöntő apák is nagyon támogatóak, mindent kipróbálnak gyermekükkel, vevők az új dolgokra és könnyen “le tudnak menni” gyerekbe. Viszont a rend és rendszeresség nem az erős oldaluk, így jó ha van mellettük egy társ, aki kicsit a mederben tartja őket, és a kötelező dolgok elvégzésére is felhívja a figyelmüket.