Barion Pixel Nagyot alakít a következő napokban az időjárás – Coloré

Nagyot alakít a következő napokban az időjárás

2022. 10. 13.

Belelendült az ősz, és akárcsak a tavasz, rendkívül szeszélyes, hiszen a következő napokban sok minden vár ránk az időjárás jóvoltából.

Szombaton az időjárás enyhén felhős éggel ébreszt bennünket, ám csapadék nem várható. Helyenként ködös lesz a reggel; a legalacsonyabb hőmérséklet 3 körül alakul, ám jellemzően 9-11 fok lesz. Napközben felhős marad az ég, de a hőmérséklet 19-23 fok is lehet. Éjszaka azonban hidegfront érkezik hazánk fölé, ami gyenge csapadékot hoz magával.

Vasárnap reggelre maradnak a felhők, helyenként zápor is kialakulhat. Reggel 5 és 15 fok között lesz a hőmérséklet, ami napközben 21 fokig mehet fel. Ez nem zárja ki, hogy helyenként futó zápor haladjon el felettünk, amikre a szél is ráerősít – írja a Süssfelnap időjárás előrejelző oldal.

A jövő hét elején napos idő vár ránk, ám reggel már 1 fokra is lemehet a higanyszál. Mindennek ellenére délután 15 és 21 fok közti hőmérsékletet várhatunk. Kedden is marad az enyhén felhős idő, az éjszakai hűvös és a nappali felmelegedés, ám esernyőt nem kell vinni magunkkal.

Nyitókép forrása: Shutterstock / Puzzlepix