Barion Pixel Milyen pozitív változásokat hozhatnak az életedbe az Access Bars kezelések? (X) – Coloré

Milyen pozitív változásokat hozhatnak az életedbe az Access Bars kezelések? (X)

2024. 05. 12.

Hazánkban is egyre többen ismerik és próbálják ki az Access Consciousness rendszerének egyik kezelését, az Access Barst. Ez egy olyan energetikai terápia, mely a fejen lévő pontok gyengéd érintése által felszabadítja az energiaáramlást a testben, ezáltal segít a korlátozó hiedelmek, blokkok, negatív minták feloldásában.

De vajon milyen gyakorlati előnyöket tapasztalnak meg azok, akik ellátogatnak Kántás Katához, avegtelenbeestovabb.hu oldal tulajdonosához Access Bars kezelésre? Nézzünk pár példát!

Csökkenő szorongás

A mai rohanó világban állandóan sietünk, rengeteg elvárásnak és kötelezettségnek kell megfelelnünk, nem csoda hát, ha a szorongás civilizációs betegséggé vált. Az állandó feszült idegállapot pedig nem hagy éjszakánként pihenni, csökkenti a koncentrációt, ezáltal fáradtak leszünk hibázunk, ami még több szorongást vált ki, és ezzel be is indult egy ördögi kör…

Az Access Bars terápia viszont segít legyőzni a szorongást, megtalálni azt a belső békét és harmóniát, amelyre titokban mindannyian vágyunk, de azt gondoltuk, sosem fogjuk elérni.

Az alvásminőség javulása

Az alvásproblémákat már az előző pontban is említettük, de most beszéljünk róluk egy kicsit részletesebben. A pihenés létszükséglet az életben maradáshoz, de sajnos manapság sokak nem tudnak elegendő és minőségi időt alvással tölteni.

Ennek olykor külső tényezők az okai (például zajos környezet, elalvás előtti telefonozás, tévézés) ám sokszor valamilyen lelki probléma, stressz és szorongás áll a háttérben. A végtelenbe és tovább Access Bars kezelésén résztvevők közül viszont sokan számolnak be arról, hogy a terápia után mélyebbé és pihentetőbbé válik az alvásuk, ennek köszönhetően kipihentebben ébrednek reggelente. Ez pedig az egész napi hangulatukra pozitív hatással van.

Kevesebb stressz

Amint megtanuljuk más nézőpontból szemlélni az életünket és a velünk történő eseményeket, a bennünk lévő feszültség is szép lassan oldódni kezd. Már nem húzzuk fel magunkat jelentéktelen apróságokon, és a konfliktushelyzeteket is sokkal lazábban, higgadtabban tudjuk kezelni.

S hogy mi segít abban, hogy a nézeteink új irányt vegyenek? Többek között az Access Bars kezelés.

Az elme “elcsendesülése”

Manapság gyakran érezzük úgy, hogy a különféle gondolatok csak úgy kavarognak a fejünkben, és az agyunkban akkora káosz uralkodik, mintha száz ember beszélne egyszerre. Ez hosszú távon meglehetősen frusztráló és a koncentrációt is nehezíti.

Az Access Bars által viszont a gondolataink kitisztulnak, rendet tehetünk a fejünkben, ezáltal teljesen más perspektívából látjuk majd a dolgokat. Ez pedig segíthet abban, hogy olyan helyzetekre is megoldást találjunk, melyet korábban reménytelennek vagy megváltoztathatatlannak hittünk.

Javuló életminőség

A kezelésen résztvevők mindent összevetve az életminőségük javulását tapasztalták, hiszen több téren is jelentős változások következtek be, ez pedig hozzásegítette őket a saját boldogságuk megteremtéséhez.