Barion Pixel Lássuk, lesz-e még idén 20 fok feletti a hőmérséklet! – Coloré

Lássuk, lesz-e még idén 20 fok feletti a hőmérséklet!

2022. 09. 22.

Ugyan már előfordulnak hidegebb reggelek, nappal általában kellemes, őszi időnk van. Marad ez a kellemes időjárás, vagy mutatja az ősz az igazi arcát?

Pénteken sok napsütésben lehet részünk, ám a keleti megyékben élők számíthatnak felhőkre és záporokra is. A szél gyenge lesz, ám reggel a fagyzugos helyeken akár -1 fokra is ébredhetünk, és országszerte sem megy 7 fok felé a hőmérő higanyszála. Napközben melegszik a levegő, így 13-18 fokot mérhetünk.

Szombaton felhős égre ébredünk, de csapadékra nem kell készülni. Élénk déli irányú szél fogja kísérni a hétvége első napját. A reggeli órákban 1-8 fok lesz, de nappal igazi kirándulóidő vár, ugyanis helyenként akár 22 fok is lehet!

Vasárnap megnövekszik a felhőzet, és sokfelé számíthatunk esőre és záporesőre. Helyenként élénk lesz a délies irányú szél, ám hajnalban a legalacsonyabb hőmérséklet is csupán 7 fok lesz, nappal pedig 13-19 fokot mérhetünk.

Hétfőn felhős lesz az ég, így érdemes bekészíteni az esernyőket, ugyanis sok helyen várható eső. Erős széllökések is lehetnek, ennek ellenére a hét első napján a hőmérséklet 17-23 fok között lesz.

A folytatásban a Süssfelnap időjárás előrejelző oldal információ szerint felhős időre számíthatunk, záporokkal, zivatarokkal tarkítva. Erős déli szél nehezíti meg mindennapjainkat, de a nappali hőmérséklet továbbra is 20 fok körül lesz.

Nyitókép forrása: Shutterstock / Puzzlepix